skip to Main Content
MELISSAS.M (2)

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τη σχολική χρονιά 2022-2023

Αγαπητοί/ες μαθητές/τριες, αγαπητοί/ες συνάδελφοι/φισσες, αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης,

τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου «χτυπά το πρώτο κουδούνι» στα σχολεία  μας όπως και σε όλα τα σχολεία της χώρας. Η φετινή χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και προϋποθέσεις. Σε αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εργαστήκαμε άοκνα όλο το καλοκαίρι προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας τη νέα αυτή σχολική χρονιά.

Αγαπητοί/ες μαθητές/τριες, αγαπητοί/ες συνάδελφοι/φισσες, αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

με τις έγκαιρες προσλήψεις (80) ογδόντα περίπου μόνιμων και αναπληρωτών καθηγητών στη Γενική Παιδεία, την Ειδική Αγωγή και μελών ειδικού βοηθητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού καλύψαμε τα περισσότερα κενά στα σχολεία μας. Επιπρόσθετα εγκρίθηκε η λειτουργία του συνόλου των ολιγομελών τμημάτων στα γυμνάσια και τα λύκεια αρμοδιότητάς μας. Με ενισχυμένο το έμψυχο δυναμικό στα σχολεία μας, την εντατική  συνεργασία με τα έμπειρα στελέχη των σχολείων μας, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες, τους καθηγητές και τις καθηγήτριες μας, τις δημοτικές αρχές και τις σχολικές επιτροπές, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της νέας αυτής σχολικής χρονιά στην καλύτερη δυνατή θέση από κάθε άλλη χρονιά για να υπηρετήσουμε το υψηλό αγαθό της Εκπαίδευσης.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία. Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στις οικογένειες τους που βρίσκονται δίπλα τους προσφέροντάς τους κάθε βοήθεια και συμπαράσταση. Θέλω να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Θα έχουν εμάς συνεχώς κοντά τους, βοηθούς και συμπαραστάτες τους.

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top