skip to Main Content
278075224 354914910015478 3666265433078170488 N (1) (Copy)

ΚΙΝΑΛ: Συνάντηση κλιμακίου με εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας Συμμετείχε ο Σταύρος Σπαθής

Συνάντηση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Mihalis Katrinis, του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Οικονομικών Απόστολος Πάνας – Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ και του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Thanasis Glavinas με εκπροσώπους της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ΓΣΕΒΕΕ, ΕΕΑ, κοινωνικούς φορείς και Επιμελητήρια.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και η συγκρότηση Δικτύου Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της Αυτοοργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.
Παρών στη συνάντηση ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.


Ν.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης Κινήματος Αλλαγή

📌 Συνάντηση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Mihalis Katrinis, του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Οικονομικών Απόστολος Πάνας – Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ και του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Thanasis Glavinas με εκπροσώπους της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ΓΣΕΒΕΕ , ΕΕΑ , κοινωνικούς φορείς και Επιμελητήρια.
👉 Στο επίκεντρο της συζήτησης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς και η συγκρότηση Δικτύου Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της Αυτοοργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.
✅ Παρών στη συνάντηση ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top