skip to Main Content
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 3

Θεόφιλος: “Εγώ δεν ήρθα στο Δήμο για να βγάλω χρήματα αλλά για να βοηθήσω τον τόπο μου”

Έρχονται σημαντικά έργα-Τι ειπώθηκε σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό (ηχητικό)

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για θέματα της επικαιρότητας. Ας δούμε τι είπε:

Για τις κατηγορίες εναντίον του από κάποια ΜΜΕ: “Με χαροποιεί ότι με έχουν πρωτοσέλιδο και μου επιτίθενται διότι σημαίνει ότι γίνεται έργο στο Δήμο. Αλλιώς δεν θα ασχολούνταν μαζί μου”

Για τις απευθείας αναθέσεις: “Συνεργαζόμαστε με όλους τους προμηθευτές σύμφωνα με τις διαδικασίες του Τμήματος Προμηθειών και δεν αποκλείουμε κανέναν. Με λυπεί που νέοι δημοτικοί σύμβουλοι λένε ανακρίβειες”.

Για το “σκάνδαλο” με τις μάσκες: “Επιλέξαμε την καλύτερη εταιρεία, ελληνική και ακολουθήσαμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Η επιλογή έγινε με συγκεκριμένες προδιαγραφές και με τιμές ρεαλιστικές και πραγματικές. Εγώ δεν ήρθα στο Δήμο για να βγάλω χρήματα αλλά για να βοηθήσω τον τόπο μου”

Για τους αθλητικούς χώρους: “Δεν τους αφήνουμε τόσα χρόνια χωρίς συντήρηση για να διαλυθούν και δεν μπορεί να κατηγορείται η παρούσα Δημοτική Αρχή για παραλείψεις πολλών χρόνων πίσω και να καλείται να τις διορθώσει σε ένα μήνα. Έχουμε σχέδιο για τους αθλητικούς χώρους και το προχωράμε”

Για το λιμάνι Αργοστολίου: “Δίνουμε την μάχη το εμπορικό λιμάνι να πάει απέναντι και το τουριστικό λιμάνι να μείνει εκεί που είναι”

Για την τηλεδιάσκεψη με τον Μητσοτάκη: “Μας είπε ο Πρωθυπουργός σε τηλεδιάσκεψη σήμερα και εγώ το λέω στους δημότες να μην εφησυχάζουμε που η Κεφαλονιά είναι στο πράσινο αλλά να εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα και όλοι μας να κάνουμε μία προσπάθεια να περάσει ομαλά αυτό το τρίμηνο”

Για το δημοτικό συμβούλιο: “Έχουμε ένα άλλο επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, ακούγονται όλες οι απόψεις και παίρνονται πολλές αποφάσεις και ομόφωνα”

Για τα έργα: “Το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο Δήμο κονδύλια που δεν είχαν έρθει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δημοπρατούμε τον ΧΥΤΥ, τα γήπεδα σε Διλινάτα & Κεραμειές, την δημοτική και αγροτική οδοποιία, έχουμε υποβάλλει στο “Αντώνης Τρίτσης” πάνω από 10 εκ. ευρώ προτάσεις, δημοπρατείται το έργο της γεώτρησης στα Ομαλά, προχωράει το μεγάλο έργο των 6 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων σε μεγάλο μέρος του Δήμου, έρχεται μεγάλη μελέτη 6 εκ. ευρώ για αναπλάσεις στο Αργοστόλι που θα ενταχθεί στο “Αντώνης Τρίτσης”, προχωράμε σε αξιοποίηση παραλίας Κατελειού, Σκάλας & Πόρου”

Ακούστε όλα όσα είπε ο Δήμαρχος Αργοστολίου εδώ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top