skip to Main Content
Dsc 9160

Θέαμα και… γκάζια στην επίδειξη μοντελιστών στο Ληξούρι

Εντυπωσιακό θέαμα πρόσφεραν τα μέλη του Συλλόγου Μοντελιστών Κεφαλονιάς (Σ.ΜΟ.ΚΕ), στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, με τα τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα καυσίμου της κατηγορίας 1/8 Buggy.

Τα μοντέλα διαθέτουν δίχρονους κινητήρες αλλά πέραν αυτού έχουν πολλά κοινά με τα αντίστοιχα αυτοκίνητα. Τα περισσότερα διέθεταν μετάδοση 4Χ4, εξελιγμένες αναρτήσεις, αγωνιστικές εξατμίσεις και δισκόφρενα!

Όλα αυτά χρειάζονται ατελείωτες ώρες πειραματισμών και ρυθμίσεων για να πετύχουν οι μοντελιστέ τις καλύτερες επιδόσεις, τα καλύτερα άλματα, την μεγαλύτερη αυτονομία και όσο το δυνατόν χωρίς απρόοπτα…

Ο επικεφαλής της ομάδας των μοντελιστών Ανδρέας Στελλάτος, μίλησε για τον Σύλλογο, για τους νέους αγώνες που έχουν προγραμματίσει για την πίστα της Πυλάρου αλλά και για την πίστα που είναι κατάλληλη και για αερομοντελισμό, στα Περατάτα.

Οι μοντελιστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 1/8 Buggy με τίτλο «Tour of Champions Round II», Που θα γίνει στις 29 και 30 Οκτωβρίου, στην Αγία Ευφημία (στην χωμάτινη πίστα RC Pylaros), με συμμετοχές μοντελιστών από όλη την Ελλάδα.

Δείτε εικόνες και στιγμιότυπα από τους αγώνες, στις φωτογραφίες και το βίντεο που ετοιμάσαμε.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα
Φωτογραφίες – video: Λ. Αθανασίου, Γιώργος Ναυτίλος Αθανασίου
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top