skip to Main Content
εικόνα Viber 2020 12 09 17 38 20 (Copy)

Η «ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –ΙΘΑΚΗΣ-ΕΦΕΕΚΙ»

                                                                                            

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -ΙΘΑΚΗΣ καλεί τα μέλη της σε εκλογοαπολολογιστική  Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 19/11/2021 ώρα 19.00’ στην αίθουσα του «Εμπορικού –Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης» στην οδό Γ. Βεργωτή στο Αργοστόλι.  Σε περίπτωση μη απαρτίας   η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης  την επόμενη Παρασκευή 26/11/2021 και σε περίπτωση επίσης μη απαρτίας την δεύτερη Παρασκευή θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή 3/12/2021 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα τα οποία είναι:

  1. Απολογισμός απερχομένου ΔΣ
  2. Πρακτικό ελεγκτικής επιτροπής
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  4. Τροποποίηση καταστατικού σχετικά με τον  χρόνο εκλογής και την διάρκεια  των οργάνων αυτού  ώστε να  εναρμονίζεται με το καταστατικό της ΠΟΦΕΕ .

    Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ , της ελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων της ΠΟΦΕΕ θα γίνουν Παρασκευή 10/12/2021 και ώρες από  17.30’ μέχρι 20.30’ και Σάββατο  11/ 12/2021 και ώρες 10.00’ μέχρι 13.00’ .

   Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ταμειακά εντάξει μέχρι και το 2021.

   Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση (σε περίπτωση μη απαρτίας την πρώτη ή δεύτερη Παρασκευή  θα ενημερωθούν με mail. Επίσης παρακαλούνται  όλοι να τακτοποιηθούν ταμειακά για να μπορέσουν  να συμμετέχουν  στην εκλογική  διαδικασία και να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τα όργανα της «’Ενωσης».

    Τέλος  παρακαλούνται  όσοι συνάδελφοι δεν είναι γραμμένοι στην ‘Ενωση να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής.  Όποιοι γνωρίζουν συναδέλφους  μη εγγεγραμένους να τους ενημερώσουν, απαιτούμενα εγγραφής  είναι:

  1. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το  οικονομικό  επιμελητήριο,
  2. Έναρξη επαγγέλματος σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης και
  3. Αν πρόκειται για εταιρεία  καταστατικό και έναρξη ασκήσεως επαγγέλματος της εταιρείας ( από την εταιρεία μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν άδεια ΟΕΕ)

Το ΔΣ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top