skip to Main Content
Mayros5 1 E1499470379874 500×305 (Copy)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Ο Χέντερσον Μπακαρί ….(video)

…είναι ο 22χρονος που δολοφονήθηκε στο Λαγανά

Σοκαρισμένη όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη όπου έχει ανακοινωθεί αφήνει η είδηση του θανάτου του 22χρονου Αμερικάνου τουρίστα στην περιοχή του Λαγανά, ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής ξυλοκοπήθηκε άγρια με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Πρόκειται για τον 22χρονο Χέντερσον Μπακαρί με καταγωγή από το Τέξας που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Φλόριντα και έφτασε πριν λίγες μέρες στη Ζάκυνθο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, όσοι τον γνωρίζουν λένε ότι για τον Χέντερσον οι διακοπές στην Ελλάδα ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη σε μπαρ στην περιοχή του Λαγανά

Υπενθυμίζουμε ότι η Διεύθυνση αστυνομίας Ζακύνθου προχώρησε σε συλλήψεις ενός 34χρονου ημεδαπού και ενός 32χρονου Βρετανού υπηκόου Σέρβικης καταγωγής και αντιμετωπίζουν εξαιρετικά βαριά τιμωρία που είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση περισσότερων ατόμων.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η πρώτη εκτίμηση για το θάνατο του 22χρονου στο Λαγανά (video)

Σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οφείλεται ο θάνατος του 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α, ο οποίος δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά. Η σορός του μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί ποιο από τα τραύματα προκάλεσε τον θάνατό του.

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top