skip to Main Content
IMG 3877

Εύγερος: Προπονητικά ενισχυμένη με το δίδυμο Βουκελάτου

Το αθλητικό σωματείο ”ΕΥΓΕΡΟΣ” Φαρακλάτων διανύοντας το 43ο έτος λειτουργίας του ξεκινά δυναμικά την αθλητική σεζόν με το απόλυτα προπονητικό δίδυμο Βουκελάτος Θόδωρος – Βουκελάτος Γιάννης.

Η δύναμη της πολύχρονης εμπειρίας σε συνδυασμό με την πρακτική εφαρμογή σύγχρονης προπονητικής αποτελούν για φέτος δύο παράγοντες σε άμεσα διαλεκτική σχέση για την στελέχωση της ομάδας μας. 

Οι προπονητές, Βουκελάτος Θόδωρος και Βουκελάτος Γιάννης είναι ότι καλύτερο για την οργανωμένη καθοδήγηση των αθλητών μας γιατί όπως έχουν αποδείξει πετυχαίνουν την βελτίωση όλων των ικανοτήτων, όπως προσωπικότητα, φυσική κατάσταση, ικανότητα συναρμογής, αθλητική τεχνική αλλά πάνω απ’ όλα αλληλοσεβασμό και ενότητα η οποία εγγυάται την όσο το δυνατό καλύτερη αθλητική απόδοση, συνδυάζοντας την προπονητική με την αθλητική παιδεία.

Η Διοίκηση, οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι της ΕΥΓΕΡΟΥ ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προπονητές και τους αθλητές μας, είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη του ιστορικού σωματείου μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ “ΕΥΓΕΡΟΥ”

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top