skip to Main Content
68529875 2368788926708930 1160508637349675008 O (Copy)

Από την Ιρένε Τροστ στη Φουρέιρα

ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΤΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

8 Ελληνίδες που κόλασαν με τις αναρτήσεις τους με μαγιό

Ένα από τα τελευταία ΣΚ του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε και μας μένουν ακόμα δύο για να απολαμβάνουμε με μαγιό Ελληνίδες όπως η Ιρένε Τροστ.

Αν και ο Αύγουστος δεν είναι τόσο έντονος σε επίπεδο αναρτήσεων από τις διάσημες Ελληνίδες, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, δεν εκλείπουν οι Ελληνίδες που συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον στους ανώνυμους instagrammers που αγωνιούν να πάρουν εικόνα καλοκαιριού από τις αναρτήσεις τους. Αυτό το ΣΚ κυριάρχησαν η Ελένη Φουρέιρα και η Ιρένε Τροστ.

Ας τις δούμε όμως με τη σειρά. Όχι σειρά σημαντικότητας, αφού όλες τους είναι μία και μία.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για παράδειγμα έχει δώσει αρκετές αφορμές φέτος το καλοκαίρι να ασχοληθούμε μαζί της. Με τις καυτές της φωτογραφίες φροντίζει να κολάζει όσο δεν πάει. Άλλη μια φορά το έκανε το Σαββατοκύριακο.

Γνωστή και σεσημασμένη και η Ασημίνα Ιγγλέζου που θα λέγαμε πως έκανε μια μάλλον σεμνή ανάρτηση για τα δικά της δεδομένα. Στη φωτογραφία είναι το μπούστο της που βγάζει μάτι.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη έχει τον αέρα μιας ντίβας κι αυτό φαίνεται.

Φτάνουμε και σε μια από τις δύο πρωταγωνίστριες. Η Ιρένε Τροστ είναι αρκετά υποτιμημένη και δεν της έχει δοθεί ο απαραίτητος χώρος.  Με αναρτήσεις όπως η ακόλουθη, θα έπρεπε να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης.

Στη Χαλκιδική βρίσκεται η Έλενα Κρεμλίδου, κοντά στον τόπο καταγωγής της με λίγα λόγια, και από τη δημοφιλή παραλία της Λευκής Άμμου είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το ΣΚ και μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Με μια μακρινή λήψη της με το σιελ μπικίνι της από τις διακοπές της στην Κέρκυρα, η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το καλοσχηματισμένο της κορμί.

Ελένη Φουρέιρα. Ξαπλωμένη πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης σε μια πισίνα. Όλο το κορμί σε έκταση. Αυτό αρκεί. Τίποτα περισσότερο για την απόλυτη σταρ της χώρας αυτή τη στιγμή.

Για το φινάλε η εξωτερική Βάσω Βιλέγκας με το ολόσωμο μαγιό της με το βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top