skip to Main Content
Att03 (Copy)

Απίστευτη τραγωδία στην Αττική Οδό….συνεχής ενημέρωση ….

ImageHandler (1)

 Ντοκουμέντο: Η στιγμή που η Porsche του Μαυρίκου τυλίγεται στις φλόγες

 makeleio.gr Mάνα Μαυρικου

Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που δείχνει την Porsche Cayenne του εκδότη της «Ακρόπολης» να τυλίγεται στις φλόγες δημοσιεύει το www.protothema.gr. Είναι λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα, λίγο πρι την έξοδο που οδηγεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν προσπαθήσει να κατασβέσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες που έχουν στα αυτοκίνητά τους. Όπως λένε στο protothema.gr, η Cayenne μέσα στην οποία κάηκε ζωντανός ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν ήταν φρακαρισμένη στο τοιχείο της Αττικής Οδού. Όμως το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει απ’ έξω.

Οι οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων που έχουν σταματήσει για να βοηθήσουν, βλέποντας ότι το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο αντιλαμβάνονται ότι μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ο οδηγός του και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Ορισμένοι προσπαθούν με τους μικρούς πυροσβεστήρες που έχουν στα αυτοκίνητά τους, όμως η φωτιά δεν σβήνει.

Στη συνέχεια, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι καταφέρνουν να σπάσουν το παράθυρο του συνοδηγού. Φωνάζουν αν είναι κάποιος μέσα αλλά δεν παίρνουν απάντηση…

Το αυτοκίνητο λαμπαδιάζει και η φωτιά καίει για τουλάχιστον 15 λεπτά, όπως αναφέρει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας.

Περίπου στις 15:15 στο σημείο φτάνουν πρώτα αυτοκίνητα με υπαλλήλους της Αττικής Οδού. Στη συνέχεια έρχονται άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τελευταίοι φτάνουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής που καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά. Είναι όμως αργά για τον Παναγιώτη Μαυρίκο. Ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» έχει βρει τραγικό θάνατο μέσα στην  Porsche Cayenne που οδηγούσε. Είναι πλήρως απανθρακωμένος.

Ένα ακόμη συκλονιστικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο πολυτελές τζιπ τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται δίπλα στο ακινητοποιημένο Cayenne… Λίγοι διερχόμενοι οδηγοί που υποψιάζονται ότι στο φλεγόμενο όχημα ενδεχομέως να βρίσκεται κάποιος επιβάτης έχουν σταματήσει. Δεν καταφέρνουν όμως να βοηθήσουν τον άτυχο Παναγιώτη Μαυρίκο. Ο εκδότης της «Ακρόπολης» βρήκε φρικτό θάνατο καθώς απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πληροφορίες ότι τις έρευνες αναλαμβάνει η αντιτρομοκρατικη – Ερώτημα αν είναι πυρκαγιά

Κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche – 99% λένε ο Μαυρίκος της «Ακρόπολης» – Πυρκαγιά ή βόμβα;

Κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche - 99% λένε ο Μαυρίκος της «Ακρόπολης» - Πυρκαγιά ή βόμβα;

Η σύζυγος του εκδότη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για αναγνώριση

ή βόμβα;Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το αδιανόητο τροχαίο που συνέβη στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα λαμπάδιασε και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε.

Οι υπάρχουσες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκου.

Η σορός του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο νοσοκομείο της Κηφισιάς έχει κληθεί η σύζυγος του εκδότη για αναγνώριση.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η σορός του οδηγού της Porsche είναι πλήρως απαθρακωμένη. Ως εκ τούτου η σύζυγος του εκδότη της Ακρόπολης θα κληθεί να διαπιστώσει αν πρόκειται για τον Παναγιώτη Μαυρίκο αναγνωρίζοντας αντικείμενά του όπως ρολόι ή κάποιο άλλο κόσμημα ή αντικείμενο. Αν δεν γίνει αναγνώριση, η επαλήθευση της ταυτότητας του νεκρού θα γίνει μέσω εξέτασης DNA και με οδοντολογική εξέταση.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι κατά 99% νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη».

Στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου ανήκε η Porsche που κάηκε στην Αττική Οδό

Στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου ανήκε η Porsche που κάηκε στην Αττική Οδό

Δεν έχει ταυτοποιηθεί ποιος ακριβώς οδηγούσε το αυτοκίνητο – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες – Τι δείχνουν οι κάμερες της Αττικής Οδού

Θρίλερ με την ταυτότητα του νεκρού ατόμου που ανασύρθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς στην Porsche Cayenne της συζύγου του εκδότη Μαυρίκου επί της Αττικής Οδού.

Η τραγωδία συνέβη στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος του δήμου Ηρακλείου, μετάξυ των κόμβων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως φαίνεται από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, ο οδηγός φαίνεται να κινειται κανονικά στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και ξαφνικά να σταματά. Αμέσως μετά να τυλίγεται το αυτοκίνητο στις φλόγες.

Μάρτυρες λένε πως ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, εχασε τις αισθήσεις τους προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου της «Ακρόπολης» , όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το οδηγούσε η ίδια ή κάποιο συγγενικό της άτομο.

Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας.


Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top