skip to Main Content
Pjimage (1)

Ένας… αλλιώτικος Μύρτος…

Ο Μύρτος χωρίς… εξορύξεις.

Αλλιώτικες…  φωτογραφίες από εκείνες που έχουμε συνηθίσει με την διάσημη παραλία του Μύρτου της Κεφαλονιάς, είδαν το φως της δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη δράση που επέλεξαν τα μέλη της ομάδας “Ανοικτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Ιόνιο“, μια δράση που εκτυλίχθηκε την Καθαρή Δευτέρα που μας πέρασε στην φημισμένη και μοναδική παραλία του Μύρτου, μια παραλία που αποτελεί το φυσικό αλλά και επικοινωνιακό σύμβολο  της Κεφαλονιάς και όχι μόνο, σε διεθνείς διαφημιστικές καταχωρήσεις, εκθέσεις και προβολές.

Με την δράση τους αυτή, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που το τελευταίο διάστημα κάνει έντονη την παρουσία της τόσο μέσα από συμβολικές δράσεις, όσο και από ενημερωτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις, video και φυσικά…. ανοικτές συνελεύσεις, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, για ένα Ιόνιο καθαρό, απαλλαγμένο από…. εξορύξεις υδρογονανθράκων.

Η συγκεκριμένη παρουσία της τοπικής ομάδας κατά των εξορύξεων στον Μύρτο τράβηξε πολύ έντονα το ενδιαφέρον του κόσμου και όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις με σημαντικά  μεγάλη απήχηση, “έριξε το διαδίκτυο”.

Ας δούμε και κάποιες άλλες φωτογραφίες από το δημόσιο προφίλ της ομάδας:

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top