skip to Main Content
Pjimage (4)

ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλο πατατες καθαρισμενες κομμενες φετες

3 κουτ λαδι

1 κουτ ριγανη

2 κουτ θυμαρι ψιλοκομμενο

Αλατι Πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμενουμε το φουρνο Βαζουμε τις πατατες σε ενα ταψι Περιχυνουμε με το λαδι και ριχνουμε απο πανω αλατι πιπερι θυμαρι και ριγανη Ανακατευουμε καλα να ενωθουν ολα τα υλικα βαζουμε στο φουρνο και ψηνουμε για 50 λεπτα η μια ωρα μεχρι να ροδισουνκαι να γινουν τραγανες Οταν ειναι ετοιμες τις βγαζουμε απο το φουρνο και τις σερβιρουμε με οτι θελουμε 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top