skip to Main Content
Pjimage (3)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Με το Ληξούρι, με τον Βασίλη, όλοι μαζί…

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια βιώσαμε, ως τόπος, τον δικό μας Γολγοθά. Η πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι πληγές που άνοιξαν οι σεισμοί και, κυρίως, οι πολιτικές επιλογές στα πλαίσια του ενιαίου Δήμου καθώς και οι «ακόλουθοι» αυτών των επιλογών, είχαν ως αποτέλεσμα την σημερινή μας κατάσταση.  Όμως αν εξακολουθήσουμε να τσακωνόμαστε για το παρελθόν και το παρόν έχω τον φόβο πως σύντομα θα ανακαλύψουμε ότι χάνουμε το μέλλον. Και αν συνεχίσουμε να απαξιώνουμε θεσμούς, προσωπικότητες και προτάσεις υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε ξανά ό,τι με πολύ αγώνα κερδίσαμε. Η διεκδίκηση και η τελική επίτευξη της δημιουργίας του Δήμου Ληξουρίου είναι για τον τόπο μας μια ιστορική ευκαιρία. Γι’ αυτό και πρέπει να σκεφτούμε όλοι το αύριο της περιοχής μας και πώς αλλά κυρίως με ποιους αυτό θα γίνει καλύτερο.  Στις επερχόμενες εκλογές τέσσερις συμπολίτες μας διεκδικούν κάτι που τόσο μας είχε λείψει και που τόσο πληρώσαμε την απουσία του. Την θέση του Δημάρχου του Δήμου Ληξουρίου. Και οι τέσσερις με πολυετή δράση στα κοινά της πόλης, ο καθένας φυσικά από την δική του ιδεολογική αφετηρία. Και είμαι σίγουρος πως την ελάχιστη ικμάδα συνεργασίας να επιδείξουν ο νέος δήμος δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.

Έχω μέχρι σήμερα αναπτύξει τις σκέψεις και τις πολιτικές μου θέσεις για τον νεοσύστατο Δήμο. Πού πρέπει να στηριχθεί, πώς πρέπει να προχωρήσει και ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές του. Και έχω την βαθιά πεποίθηση πως την δεδομένη χρονική συγκυρία, με τις ανάγκες του Δήμου μας, τις απαιτήσεις αλλά και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν, ο Βασίλης Ρουχωτάς είναι αυτός που μπορεί να φέρει το έργο αυτό σε πέρας. Αυτά που πρέπει να υλοποιηθούν αλλά και να διεκδικηθούν, οι δομές του νεοσύστατου Δήμου και η ανάγκη γρήγορης και αποτελεσματικής προσαρμογής στα νέα δεδομένα είμαι σίγουρος πως μπορούν να επιτευχθούν από τον Βασίλη. Παράλληλα, ο σχεδιασμός και οι στόχοι του για το Ληξούρι και την ευρύτερη επαρχία Πάλλης σε συνδυασμό με την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει μπορούν να δώσουν στην περιοχή μας την αναπτυξιακή ώθηση που έχει ανάγκη.

Έχω πιστεύω δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως το ενδιαφέρον μου για τα κοινά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής είναι διαχρονικό και ουσιώδες. Δεν έλειψα από καμία μάχη, φυσικά δεν διεκδίκησα κανένα «αλάθητο», όμως πάντοτε με ανιδιοτέλεια, παρρησία και επιχειρήματα παρουσίαζα τις θέσεις και τις απόψεις μου με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον. Έχω τονίσει την σημασία των επερχόμενων εκλογών για το εγχείρημα του νέου μας Δήμου. Συμμερίζομαι την ευθύνη και την σημασία του να έχει επιτυχία αυτή η προσπάθεια. Είναι ανάγκη η Πάλλη, το Ληξούρι να κάνουν μια νέα αρχή. Μια νέα αρχή όμως που για να έχει επιτυχία πρέπει να δράσουμε συνολικά, με προοπτική να γίνουμε μια δύναμη αξιοποστίας, μια δύναμη προόδου. Και τίποτε από αυτά δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί αν δεν υπάρχει συσπείρωση, αν δεν υπάρχει ενότητα.

Πυξίδα μας πρέπει να είναι το μέλλον, ένα αισιόδοξο και γεμάτο ελπίδες μέλλον. Και σας καλώ αυτό το μέλλον, με τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Πάλλη-Ληξούρι Νέα Αρχή», να το συναντήσουμε. Να το συναντήσουμε όλοι μαζί. Θα είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, με την στήριξή σας, να είμαι μέλος του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου του νεοσύστατου Δήμου μας.

Νίκος Αραβαντινός-Ζαφείρης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top