skip to Main Content
C32523942d75b416b769577bd31a0c50 XL (Copy)

«Το ΔΣ Αργοστολίου έδειξε ωριμότητα!»

Διεξοδική συζήτηση και συναίνεση στην συνεδρίαση για τις λύσεις στο ζήτημα της πρόσβασης στο Κορώνι (Video)

Για μία ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον δήμο, έδειξε ωριμότητα, συναίνεση και υψηλό επίπεδο.

Σε μία διεξοδική συνεδρίαση και συζήτηση, για να βρεθεί λύση όσον αφορά τον τρόπο πρόσβασης στην παραλία το Κορώνι, το Σώμα, αποφάσισε την πορεία των ενεργειών που έχει να κάνει από εδώ και στο εξής, με μοναδικό στόχο την ελεύθερη πρόσβαση προς την παραλία.

Την εισήγηση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης «Ισχυρή Κεφαλονιά» κ. Γιάννης Λυκούδης, ο οποίος μαζί με ακόμα 11 συμβούλους της αντιπολίτευσης, είχαν προκαλέσει την συζήτηση του θέματος.

Μετά από σχεδόν τρείς ώρες συζήτησης, πέρασαν κατά σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία (μόνο οι δύο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κουρούκλης και Γρηγορόπουλος κατέθεσαν και ψήφισαν την δική τους πρόταση) τα αιτήματα της πρότασης που κατατέθηκε από τον κ. Λυκούδη.

«Είμαστε όλοι μαζί, προσπαθώντας να βρούμε λύσεις, ώστε να υπάρχει πρόσβαση προς την παραλία το Κορώνι» επανέλαβε πολλές φορές ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος στην 19λεπτη τοποθέτησή του επί του ζητήματος, έκανε και μία ιστορική αναδρομή πώς, πότε και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Παρακάτω ολόκληρη η τοποθέτηση του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top