skip to Main Content
Pjimage (16)

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

1/2 κιλό Αλεύρι

2-3 ποτήρια νερό

1 κουταλιά λεμόνι

1 κουταλιά πορτοκάλι

1/2 κουταλάκι γλυκού σόδα

κουταλάκι γλυκού αλάτι

Μελι καννελα σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε μεσα το αλεύρι το αλάτι το ποτροκαλι και το λεμόνι διαλύοντας μεσα τη σόδα

Προσθέτουμε και το νερό και ανακατεύουμε μεχρι να γίνει ένας ωραίος χυλός

Ρίχνουμε λάδι σε ενα τηγάνι και το βάζουμε στη φωτιά να ζεστανη

Παίρνουμε ενα κουτάλι σούπας και ρίχνουμε μεσα κουταλιές απο το χυλό

Αφού ροδίσουν και απο της δυο πλευρές τις βγάζουμε

Επαναλαμβανουμε το ίδιο μεχρι να τελειωση το μείγμα

Σερβίρουμε ζεστές με μέλι καννελα και σουσάμι

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top