skip to Main Content
B17b8b27ad5f3a228d74e27e05b77c65 XL

ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΣΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ

b17b8b27ad5f3a228d74e27e05b77c65_XL

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΗ 10-4-2016

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΑΜΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
ΘΕΜΑ. ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΟΣΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ

Αυτές τις ημέρες στην Σάμη εξελίσεται μια κατάσταση που εγγίζει το θέατρο του παραλόγου μερικές ημέρες πριν αρχίσει η νέα τουριστική σεζόν και πού τείνει να γίνει σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ των αρμοδίων και καθόλα ευγενών κρατικών οργάνων και των κατεστραμένων και ταλαιπωρημέων από την οικονομική κρίση καταστηματαρχών της παραλίας,χωρις κανένας και απο τις δύο πλευρές να έχει λόγους να ξεφύγει απο τα όρια του.
Ομως η ανικανότητα όλων ημών που ασχολούμεθα με τα κοινά και οι κούφιες δημόσιες υποσχέσεις μας άφησαν το πρόβλημα να διογκωθεί οι καταστηματάρχες να ελπίζουν σε λύση που δεν ήλθε ποτέ ,αλλά μόνο τα πρόστιμα ήλθαν και τις κρατικές υπηρεσίες να λένε εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο ως βέβαια οφείλουν.

Γιατί από πέρυσι το φθινόπωρο μέχρι τώρα δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες ώστε οι τέντες και τα κιόσκια να μετακινηθούν?
Γνωρίζουν οι αποφασίζοντες το γκρέμισμα την οικονομική κατάσταση των καταστηματαρχών της παραλίας και τι θα σημαίνει μείωση εργασιών της τάξης του 70% αφού το μεγαλύτερο μέρος των τραπεζοκαθισμάτων τους είναι στην παραλία?
Τους παρεχώρησαν νέο χώρο για την άσκηση της καθόλα νόμιμης δραστηριόυητας τους?
Οι τέντες και η επίστρωση των χώρων της παραλίας της Σάμης είναι το πρόβλημα της Κεφαλλονιάς και της Ελλάδας?
Ξέρετε κύριοι αρμόδιοι λέγονται στα πηγαδάκια και άλλα πράγματα και θα πρέπει να το προσέξετε αυτό. Κάτι για εσκεμμένη υποβάθμιση της Σάμης,κάτι για κλείσιμο και πώληση του λιμανιού σε ιδιώτες,κατι για μεγάλες εργολαβίες στο λιμάνι, κλπ.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να τα πιστεύω και έχω εμπιστοσύνη σε αυτά που λέτε ότι σας αρέσει η νομιμότητα,και καλώ και τους Σαμικούς καταστηματάρχες να τηρούν την νομιμότητα έστω και αν αδικούνται.
Ομως κύριοι αρμόδιοι και αναρμόδιοι ας βρούμε μια λύση για φέτος και το φθινόπωρο όλοι μαζί να δούμε οριστικά το θέμα για να υπάρχει νομιμότητα και ηρεμία.
Η Σάμη δεν υποβαθμίζεται ,δεν πωλείται,δεν συμμετέχει σε υπόγειες διαδρομές αλλά αναβαθμίζεται ,οργανώνεται και γίνεται υπόδειγμα ανάπτυξης και συνέπειας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΛΩΡΑΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top