Ο Πρόεδρος, Νίκος Ανουσάκης και το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ τσίκνησαν και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το 2017 σε ζεστό και φιλικό κλίμα με μουσική υπόκρουση τραγούδι, χορό και καλή παρέα.

Τα υπέροχα και πεντανόστιμα σουβλάκια αλλά και οι πανσέτες έγιναν αμέσως ανάρπαστα ενώ το κρασί έρεε άφθονο, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στον χαιρετισμό του καλωσόρισε και ευχαρίστησε το προσωπικό και τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που υπάρχει, με θετικά αποτελέσματα για την Κεφαλονιά και τους δημότες της. Στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο που άφησαν πίσω τους οι πρώην Πρόεδροι της ΔΕΥΑΚ, Σπύρος Κουνάδης και Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αναφερόμενος στον Διευθυντή της Υπηρεσίας, Μάκη Γσσπαρινάτο είπε χαρακτηριστικά ότι «αυτός κρατάει το τιμόνι  και εμείς πειθαρχούμε».

Την λιτή αλλά όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σοφία Γαρμπή, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Νίκος Παπαδάτος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι, Παναγής Κοκκόλης, ο οποίος έφερε μαζί του και δώρα, τρία μεγάλα κουτιά που με γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά και γλυκό φράουλα και τα οποία όπως ήταν φυσικό …εξαφανίστηκαν, και Διονύσης Κοκκόσης, ενώ από την αντιπολίτευση ο δημοτικός σύμβουλος, Σπύρος Σαμούρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος, ο πρώην Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Σπύρος Κουνάδης, δικηγόροι καθώς και ο Πρόεδρος των Λογιστών κ. Βασιλάτος.

Ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο έργο που γίνεται από την ΔΕΥΑΚ με την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης ενώ δεσμεύτηκε ότι τον προσεχή Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο το εργοστάσιο αφαλάτωσης και την επόμενη Τσικνοπέμπτη του χρόνου δηλαδή, οι Αργοστολιώτες θα πίνουν νερό από τη βρύση τους. Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε το προσωπικό και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ για το άριστο έργο και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.

Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς έγινε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο Νίκο Ανουσάκη και τον Διευθυντή, Μάκη Γσσπαρινάτο ενώ το φλουρί που αντιστοιχούσε σε δύο μέρες άδεια αλλά και ένα εισιτήριο προσφορά του κ. Λυκούδη έπεσε σε υπάλληλο της υπηρεσίας.

Και του Χρόνου!!!

Της Αθανασίας Μαρκάτου