skip to Main Content
81deth 4 Copy

Συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην ΔΕΘ:

Οι Έλληνες Εθνικιστές αντιστέκονται στα Μνημόνια και την λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.
Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αφού κάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς στην αυριανή συγκέντρωση ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση σημείωσε αρχικά πως από την ΔΕΘ έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια ασύστολα ψεύδη για σκίσιμο Μνημονίων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και άλλα. Δεν ντράπηκε μάλιστα ο πρωθυπουργός να δηλώσει ότι “μετά από σκληρή διαπραγμάτευση, καταφέραμε να βγάλουμε την θηλιά από το λαιμό της χώρας”, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα με αφορμή τα δίκαια αιτήματα των γονέων του Ωραιοκάστρου τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή συμπαρίσταται στο πλευρό των Ελλήνων που με νόμιμο τρόπο αντιδρούν στην μετατροπή της Πατρίδας μας σε ένα απέραντο “hot spot”. Αναφέρθηκε επίσης στην επανεμφάνιση μολυσματικών και μεταδοτικών ασθενειών όπως η φυματίωση και η ηπατίτιδα που συνδέεται άμεσα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
Έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην οικονομική κρίση, η οποία ξεκίνησε από την μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου, το φαγοπότι των Olympic Games του 2004 και οδηγηθήκαμε στο πρώτο Μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου που ήρθε ως συνέπεια των πλαστών στοιχείων που έδωσε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ένα βαρυσήμαντο γεγονός, το οποίο ελέγχει η ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά δεν ενδιαφέρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε βέβαια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δια στόματος Χουλιαράκη δήλωσε ότι αποδέχεται τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Αναφορικά με τα 246 εκατομμύρια ευρώ που συγκέντρωσε η κυβέρνηση από τις τηλεοπτικές άδειες, όταν βεβαίως αυτά δοθούν από τους καναλάρχες, και για τις εξαγγελίες Τσίπρα με αυτά τα λεφτά αναρωτήθηκε ποιες είναι οι κοινωνικές επιχειρήσεις και η κοινωνική οικονομία; Προφανώς είναι οι ανθελληνικές “αλληλέγγυες” ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος με τις οποίες ο πρωθυπουργός θέλει να φτιάξει νέα διαπλοκή και νέο κράτος.
Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή έχει πρόγραμμα, την εντιμότητα και την πολιτική βούληση να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο, καθώς η Πατρίδα μας είναι μια χώρα με πλούσιο υπέδαφος, φυσικό αέριο και κοιτάσματα υδρογονανθράκων, οι έρευνες για τα οποία έχουν ξεκινήσει από τον Εθνική κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά το 1939.
Σημείωσε ακόμη πως είναι παράδοξο πως στην 81η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία, την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρννηση με τις ενέργειές της συμμετέχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας! Γεγονός που έχει αποφέρει κάθετη μείωση εξαγωγών στα ελληνικά προϊόντα. Τόνισε πως πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα αγρότη και τα ελληνικά προϊόντα, καθώς η πρωτογενής παραγωγή είναι η βάση για την ανάπτυξη.
Σε ερώτηση για το επαχθές χρέος απάντησε πως η Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα το καταγγείλει στα Διεθνή Δικαστήρια και θα διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που αποτιμάται ίσως και στα 500 δισ. ευρώ!
Για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης επανέλαβε πως είναι χρέος του Ελληνικού Στρατού να διαφυλάξει τα σύνορά μας και να ποινικοποιηθεί η παράνομη είσοδος στην Πατρίδα μας. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο! Τόνισε ότι ένα 70% του ελληνικού λαού παραδέχεται ότι η κατάσταση στην χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο και χρειάζεται μια συνολική ανατροπή.
Η Χρυσή Αυγή, η οποία ολοένα ανεβαίνει, είναι η γνήσια φωνή της Εθνικής Αντίστασης και για αυτόν τον λόγο την αποκλείουν και την διώκουν.
Για το δημογραφικό πρόβλημα επισήμανε ότι είναι ο Νο1 κίνδυνος για το Έθνος μας και πρέπει να δοθούν κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη. Για την τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη επανέλαβε ότι πρέπει να κλείσει άμεσα το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή που είναι άντρο πρακτόρων της Άγκυρας.
Τέλος, τόνισε για ακόμη μια φορά πως πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!

Φωτογραφίες από την συνέντευξη Τύπου:

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου όπως μεταδόθηκε από την web ert:

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top