skip to Main Content
2108 E1506024310118 (Copy)

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ

Εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή Κεφαλλονιάς αλλά και σε επίπεδο καθαρά προσωπικό, εκφράζω την τεράστια θλίψη και την αληθινή στεναχώρια μου για την ξαφνική απώλεια της εκλεκτής συμπολίτισσάς μας Μαρίας Σκλαβουνάκη.

Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα στα υπέροχα παιδιά της, στον τεθλιμμένο σύζυγό της και σε όλη της την οικογένεια η οποία, ως γνωστόν, είναι από τις πλέον σεβαστές του νησιού μας.

Θερμά συλλυπητήρια.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης

Αγαπημένη μου Μαρία,

Ως κεραυνός εν αιθρία το άκουσμα της απώλειάς σου, ήρθε να ταράξει την ψυχή μου.

Αδυνατώ ακόμα να πιστέψω ότι δεν θα σε ξαναδώ, δεν θα ξανακαθήσουμε στο τραπέζι να φάμε, να συζητήσουμε όσα μας απασχολούν  και ιδίως τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, να γελάσουμε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον…….

Αν και νομίζω ποτέ δεν θα φύγεις απ’ το μυαλό μου.

Θυμάμαι σχεδόν μια δεκαετία τώρα, που ξεκινήσαμε μαζί Εσύ και γω και πήραμε έναν σύλλογο με λίγα μέλη και ουσιαστικά ανενεργό και το παλέψαμε, δώσαμε την καρδιά μας σε αυτό με ατελείωτες συζητήσεις, τρέξιμο , χαρές και λύπες και πετύχαμε τελικά να τον φτάσουμε στην κορυφή. Εσύ, όπου οι παρατηρήσεις και η κρίση σου αποτελούσαν για μένα το κριτήριο στις αποφάσεις. Ποτέ δεν αποφάσισα κάτι πριν ακούσω τι είχες να μου πεις, τι να με συμβουλέψεις. Πάντα με το χαμόγελο, με το γυναικείο ένστικτο και την σωστή σου κρίση μας οδήγησες σε μέρη που δεν θα φτάναμε μόνοι.

Η ενασχόλησή μας με τα κοινά μας έφερε πιο κοντά και μας ένωσε με τα δεσμά της φιλίας. Με τον αγαπημένο σου σύζυγο Κώστα και τα παιδιά σου περάσαμε στιγμές που αναλλοίωτες στο χρόνο θα με συνοδεύουν πάντα.

Μαρία μου, ξέρω ότι από κει που τώρα είσαι θα μου δίνεις τη δύναμη να προχωράω. Ήδη μου έχεις πει πολλά και λειτουργώ σα να είμαστε ένα. Τι μπορώ να κάνω που έμεινα εγώ να συνεχίσω και να πραγματώσω τα σχέδια που κάναμε από το να το κάνω για σένα, για να δικαιώσω την πίστη σου σε μένα.

Ένα πράγμα δεν σβήνει ποτέ και ας έχει φύγει ένας αγαπημένος από τη ζωή μας και αυτό είναι το πνεύμα του που μας οδηγεί και μας δίνει δύναμη.

Είμαι ευτυχής που βρέθηκες στη ζωή μου και η φιλία σου με τίμησε πάνω από όλα.

Μαρία…… είναι η πρώτη επιστολή που στέλνω η οποία δεν έχει τις υπογραφές και των δυονών μας. Αυτή τη φορά υπογράφω εγώ και είναι η επιστολή προς εσένα!

 

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής   προς τη Γραμματέα Μαρία Σκλαβουνάκη

Καλό Παράδεισο Μαρία ” Αρκείσιος “

Ετσι ξαφνικα χασαμε μια συνεργατη ,μια φιλη και ενα μεγαλο χαμογελο …. Καλο Παραδεισο Μαρια !!!

Θερμα συληπητηρια στην οικογενεια . 

 το Δ.Σ του Αρκεισιου 

 Καμπανός Χρήστος  , Σιμωτάς Βασίλης , Άκης Κατσαμπίρης ,Πόπη Ταραζή ,Μιχάλης Κουγιανός . 

 

                         ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                                                                                    

Είναι σκληρό  να χρειάζεται να εκφράσεις λόγια παρηγοριάς για ένα νέο άνθρωπο  γονέα και σύζυγο,  για έναν άνθρωπο του αγώνα και της προσφοράς  που φέρει ακέραιο τον σεβασμό  και την εκτίμηση όλων μας .

Μόλις   λίγες μέρες πριν χαιρετηθήκαμε με κείνο το πλατύ χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο της . Το θάρρος της, η δύναμη της, η αξιοπρέπεια της και το ήθος της τη συνόδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δίνοντας ένα άνισο αγώνα και προσφέροντας θάρρος και κουράγιο σε όλους. Θα την θυμόμαστε για τη δυναμική της παρουσία, τη συγκρότηση και την δημιουργικότητά της. 

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά της, στον σύζυγό της και σε όλη της την οικογένεια..

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ   Η ΚΡΑΝΗ

Με μεγάλη λύπη  πληροφορηθήκαμε το θάνατο της αντιπροέδρου του συλλόγου μας – αγαπητής συνάδελφου Μαρίας Σκλαβουνάκη .

Ο Σύλλογος μας θρηνεί για την απώλεια ενός εξαίρετου  μέλους μας που συμμετείχε για αρκετά χρόνια στο Δ.Σ του συλλόγου με μεγάλη προσφορά στην άνοδο και αποτελεσμάτικότητα των ενεργειών του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

 
                                         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ                      ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Συλλόγος Κεφαλληνίας και Ιθάκης εκφράζει τα θερμά του

συλλυπητήρια στην οικογένεια τις συναδέλφου Μαρίας Σκλαβουνάκη, που η είδηση του θανάτου της έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία!  Η Μαρία μια ενεργή επαγγελματίας, χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα, συνέβαλε στην  προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων επαγγελματιών, Μαρία συνάδελφε καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος

     

 

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top