skip to Main Content
Pjimage

ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ

ΥΛΙΚΑ 1 κιλό Μοσχάρι 3/4 φλυτσ τσ βούτυρο 1/4 φλυτσ τσ λάδι

1 κουταλιά μπελτέ ντομάτας 2 κουταλιές ξίδι 2 δόντια σκόρδο

1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι 500 γρ κρεμμυδάκια μικρά ξερά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια

Το βάζουμε στη κατσαρόλα με το βούτυρο και το λάδι και το ροδίζουμε

Προσθέτουμε το μπελτέ ντομάτας το σκόρδο το ξίδι αλάτι πιπέρι και τη δάφνη

Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να βράση για 1/2 ώρα Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στο κρέας με αρκετό νερό μεχρι να τα σκεπαση

Αφήνουμε το στιφάδο να βράση για 1 και 1/2ωρα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top