skip to Main Content
E825f9278af490b37a7a0f60dbcc03a8 XL (Copy)

Στην Κεφαλονιά ο Απόστολος Κατσιφάρας για την υποψηφιότητα Παπανδρέου στο ΚΙΝΑΛ

Ο Απόστολος Κατσιφάρας στην Κεφαλονιά υπέρ Γιώργου Παπανδρέου

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, o επικεφαλής της Παράταξης “Δικαίωμα στην Πρόοδο” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τ. Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας έρχεται στην Κεφαλονιά προσκεκλημένος των φίλων και υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι ίδιοι απευθύνουν κάλεσμα&μαζικής συμμετοχής&σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος για να αποτελέσει η εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, ώστε να καταστεί ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη και να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο κ. Κατσιφάρας θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 16.00, στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς Ιθάκης.

Νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, ενώ στις 11.30 θα έχει συνάντηση με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου. Στις 13.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο Αργοστολίου, όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο.&

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top