skip to Main Content
1 Koph Pita14 (Copy)

Στέλεχος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Ξαναβάζει “φωτιές” ο Παπαναστασάτος

Στο τοπικό πολιτικό σκηνικό – Γιατί κατηγορεί Ματιάτο, Πεφάνη και Βίκτωρα

“Παραστρατήματα”… Νέο άρθρο “φωτιά” Μάκη Παπαναστασάτου με το οποίο “καίει” Βίκτωρα Ρουχωτά, Σπύρο Ματιάτο και Σπύρο Πεφάνη. Ακολουθεί το νέο άρθρο -φωτιά του δικηγόρου, πρώην δημ. συμβούλου, Μάκη Παπαναστασάτου.

Μόλις είχα ετοιμαστεί να δώσω τα εύσημα στον Δήμαρχο Αργοστολίου διότι ως διαπιστώνω νυν αντιδήμαρχοι που παλαιότερα παρέμεναν αντιδήμαρχοι επί Δημαρχίας Παρίση είναι υποχρεωμένοι να κάνουν χρήση ιδιωτικών τους οχημάτων για να πραγματοποιούν τις εργασίες τους

Όχι τα της αντιδημαρχίας τους αλλά τις ιδιωτικές τους εργασίες καθώς επί Δημαρχίας Αγαπητού Αλέξανδρου το όχημα του Δήμου μόνο αμφίβιο δεν είχε γίνει!!!

Πήγαινε παντού !!!

Όλες οι ιδιωτικές δουλειές γίνονταν με την γνωστή Βανέτα του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς!!!
Εύγε Θεοφιλε έβαλλες κόφτη άμεσα σε συγκεκριμένα πρόσωπα!!!
Τώρα ως προς τις λοιπές επιλογές σου εύγε δεν μπορώ να σου πω καθώς!!
Το ζήτημα είναι ότι ενώ έχουμε 2020 βλέπω κινήσεις που μου θυμίζουν 1990 δηλαδή μου όρισες αρχικά Σπύρο Πεφάνη Πρόεδρο σε μια Πολιτιστική με έργο πραγματικά κάτω του μηδενικού παραγόμενο ο φίλος μου ο Άγγελος δεν ανέφερε κάτι επ αυτού!!! ,

και ενώ περίμενα με την αλλαγή του Σπύρου μια κίνηση πιο δυναμική έμαθα ότι σύμβουλος Πολιτισμού λόγω της ειδικότητας του στα μπαλέτα και τις ορχήστρες του ανατολικού μπλοκ ορίστηκε ο φίλος μου ο Βίκτωρας!!


Άρα αναμένω πάρκο στο κέντρο της πλατείας για παρουσιάσει από Βίκτωρα χορευτικών και άλλων συγκροτημάτων!!!

Ελπίζω να φέρεις και κανένα χάλκινο διότι αυτά είναι ωραία!!!


Βίκτωρα, πως και δέχθηκες θέση ειδικού συμβούλου Πολιτισμού με συγκεκριμένη εξειδίκευση όταν με τον Αλέξανδρο είχατε πάει μαζί Βελιγράδι και αγκαλιαζόσασταν όλοι μαζί με δημάρχους προέδρους και χορεύτριες??!

Στέλνατε και φωτο!!!

Εσύ δεν μου έλεγες προεκλογικά ότι ο Αλέξανδρος ήταν μοναδικός και ο μόνος με τις γνωριμίες που διέθετε να προσφέρει έργο στο Νησί, ενώ μου τόνιζες ότι η είσοδος Θεόφιλου στην Δημαρχεία θα μας γύριζε δεκαετίες πίσω και θα έφερνε την ταφόπλακα στο νησί και δη στον πολιτισμό!!

Τι άλλαξε??

Εσύ που είσαι όλη μέρα στην πιάτσα και ζεις πλέον τι βιώνει ο επαγγελματίας μέσος αστός σε περίοδο άκρως εξοντωτική οικονομικά πως ενέκρινες να φύγουν πόσα ύψους 40.000 ευρώ από τον Δήμο Αργοστολίου και άλλα τόσα από αλλά Νομικά πρόσωπα για στολισμούς!!??

Και τα χρήματα όλα εκτός Κεφαλονιάς!!!

Έτσι κι αλλιώς μέρος των χρημάτων θα πάει στα μπαλέτα και στις ορχήστρες, γιατί οι έρημοι επαγγελματίες του Νησιού να μη τσιμπήσουν και αυτοί ολίγον κάτι τις??!!


Περιμένω να μου πεις τι άλλαξε σε σχέση με ότι μου έλεγες έξω στην πιάτσα για το σύστημα του νυν Δημάρχου!!!


Επίσης Αναμένω από τον Σπύρο Πεφάνη που ήταν στην πιάτσα της Σιτεμπόρων τι άλλαξε και ενώ μου δήλωνε δημόσια

ΟΧΙ ΘΕΟΦΙΛΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΦΟΡΤΕ τον είδα αρχικά να διαπρέπει στην ΚΕΔΗΚΕ και τώρα στην ΕΔΑΚΙ ως Αντιπρόεδρο??!!

Και μάλιστα να ψηφίζει υπέρ Θεοφιλου!!!

Τουλάχιστον ο Νίκος ο Παπαδάτος απέδειξε ότι δεν είχε ποτέ ανάγκη τον μισθό και χαίρομαι διότι ο Νίκος έχει τσίπα και αντιπολιτευτικό λόγο που σήμερα με εξαίρεση τον φίλο μου τον Ανουσάκη έχει εκλείψει!!!


Απάντηση δεν θα έχω ούτε από τον Σπύρο ούτε από τον Βίκτωρα διότι ότι και να μου πουν αυτόματα θα αναιρέσουν ότι μου δήλωναν:

ΠΟΤΕ ΜΕ ΘΕΟΦΙΛΟ!!!


Επομένως αναμένω πλέον το πάρκο της πλατείας Αργοστολίου να στηθεί στο κέντρο της ,

ΤΟΝ Βίκτωρα να κάνει έναρξη της φιέστας όπως έπραττε στο παρελθόν και αφιερώνω στους έχοντες δηλώσει στο παρελθόν

ΠΟΤΕ ΜΕ ΘΕΟΦΙΛΟ το τραγουδάκι του Μαργαρίτη

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑ….

!Άντε και καλές γιορτές να έχουμε!!!

23/11/2020

Με εκτίμηση

Μάκης Παπαναστασάτος

Δικηγόρος

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top