skip to Main Content
4d1dc880d3f486e8742b2897b130239e XL (Copy)

Σε Αίθουσα “Διονύση Γεωργόπουλου” ονομάστηκε το εργαστήριο Πληροφορικής του ΓΕΛ Κεραμειών – Ευχαριστήριο

 Ευχαριστήριο στον κ. Τάσο Γεωργόπουλο

«Αίθουσα Διονύση Γεωργόπουλου» ονομάστηκε το εργαστήριο Πληροφορικής του ΓΕΛ Κεραμειών

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών απέστειλαν την ακόλουθη επιστολή προς τον κ. Τάσο Γεωργόπουλο:

Αγαπητέ κ. Γεωργόπουλε,

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη δωρεά σας ενός βιντεοπροβολέα και ενός εκτυπωτικού μηχανήματος για τις ανάγκες του σχολείου μας, εις μνήμην του αξέχαστου μαθητή, καθηγητή του Σχολείου μας και Προέδρου της ΕΛΜΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης Διονύση Γεωργόπουλου.

Σας ενημερώνουμε, παράλληλα, ότι με την υπ’ αριθ. 14/2021 απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Βαλλιανείου Γενικού Λυκείου Κεραμειών, το Εργαστήριο Πληροφορικής του Σχολείου μας ονομάστηκε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ», ως ελάχιστος φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης για την εκπαιδευτική, επιστημονική και συνδικαλιστική του δραστηριότητα, όχι μόνο υπέρ του σχολείου μας, αλλά και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Δεν ξεχνάμε ότι η τελευταία οργανική θέση του Διονύση είναι στο Σχολείο μας, και ότι για τον εξοπλισμό και την αναβάθμιση του εργαστηρίου είχε καταβάλει κοπιώδεις προσπάθειες, ενώ σε όλη τη σταδιοδρομία του και απ’ όποια θέση κι αν βρισκόταν είχε  ανιδιοτελώς και με ζήλο αφιερώσει τη ζωή και τη δράση του στο κοινό καλό, και ήταν δυναμικά παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες.

Με θερμές ευχαριστίες

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top