skip to Main Content
ΜΑΡΤΙΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΡΟΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 2020 (Copy)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ / Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ

Ο εικαστικός, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος θα συμμετέχει με το έργο του”Αθλητής Σταδίου Παίδων” στην μεγάλη ομαδική εικαστική έκθεση, αφιέρωμα στην Ολυμπιακή Αξία του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”,

Που έχει οργανώσει η Επιτροπή Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 στο Συνεδριακό Κέντρο Ολυμπίας ΣΠΑΠ / SPAP Olympia Conference and Exhibition Centre, με την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης Αννίτας Πατσουράκη. 

Η έκθεση στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΉΛΙΔΑ- ΟΛΥΜΠΙΑ:

Το Μονοπάτι Της Εκεχειρίας,Γέφυρα του αρχαίου με το σύγχρονο, θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020,ώρα 7μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της στην Ολυμπία, η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών,στα πλαίσια επίσημης Ημερίδας, στις 19 Μαρτίου 2020.


Είσοδος ελεύθερη.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top