
Πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών στο Αργοστόλι
Συνεχίζονται τα μπλόκα στην Kεφαλονιά για 5η συνεχόμενη ημέρα από τους αγρότες, οι οποίοι ευχαριστούν θερμά τον κόσμο, καθώς και τους οδηγούς των φορτηγών και νταλικών που βρίσκονται στο πλευρό τους.. Επίσης δηλώνουν ότι ο αγώνας δεν τελείωσε ακόμα….
Μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στο Αργοστόλι, πραγματοποίησαν στη 13:30 της Παρασκευής οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κεφαλονιάς, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο φορολογικό και το ασφαλιστικό.
Με τη συμπαράσταση του Σωματείου Ιδιοκτήτων Φορτηγών και με παρατεταμένα κορναρίσματα, ξεκίνησαν τη πορεία τους από τον κόμβο του Κουτάβου, κινήθηκαν στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση προς το ΞΕΝΙΑ και εν συνεχεία μέσω της Λεωφόρου Ριζοσπαστών έφτασαν μέχρι την κεντρική πλατεία και αποχώρησαν, δίχως να ταλαιπωρήσουν τους οδηγούς που ήθελαν να εισέλθουν ή να εξέλθουν από την πόλη. Παράλληλα, πετούσαν και φέιγ-βολάν , που έγραφαν: «Λίγο ακόμα να συνεχιστεί η κρίση και στις βάρκες που θα βγαίνουν οι μετανάστες, θα κάνουμε ουρά να μπούμε εμείς για να φύγουμε!»
Πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών στο Αργοστόλι VIDEO
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
45 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ