skip to Main Content
24f3293f119d6413a370b2dc5a30353e XL

Πολύχρωμη «Καρναβαλοθάλασσα» στο Αργοστόλι! Φαντασμαγορική βραδινή καρναβαλική παρέλαση, με σάμπα, μπρίο και κέφι απ΄το Ρίο! (εικόνες/video)

“Ξεσήκωσαν” το Αργοστόλι μικροί και μεγάλοι Καρναβαλιστές, στην φαντασμαγορική βραδινή καρναβαλική παρέλαση, με Σάμπα, μπρίο και κέφι απ΄ το Ρίο!

Μια υπέροχη καρναβαλική βραδιά, στην κεντρική πλατεία, αλλά και στους δρόμους του Αργοστολίου, με πυροτεχνήματα, κέφι, χορευτικά και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Ήταν εκεί, ο βασιλιάς Καρνάβαλος, μαζί με τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού Λουκία Μικελάτου, τα παιδιά 2ου & του 3ου Δημοτικού σχολείου Αργοστολίου, του Α.Ο. Φωκάτα με γκρουπ 80 ατόμων με θέμα «Κατάρ – Μουντιάλ 2022», του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου με κομπανία που θα ξεπεράσει τα 150 άτομα και θέμα «Πάψε θεέ μου τη βροχή» και άλλων πολιτιστικών συλλόγων, καθώς επίσης και Μαζορετών από την Ιδιωτική Σχολή Χορού Art & Style Dance School Όλγα Γαλιατσάτου και χορευτριών από το Εργαστήρι χορού Pirouette της Βεατρίκης Κόρμαλη, αλλά και την θαλασσοπαρέα του Φαναριού!

Οι Βραζιλιάνες χορεύτριες εντυπωσίασαν, ενώ πάντα κεφάτη η ομάδα θεάτρου δρόμου «Theatro – Theama» με performer με ξυλοπόδαρο, ζογκλέρ, παλιάτσοι, εντυπωσιακές φουσκωτές κινούμενες φιγούρες).

Η βραδιά έκλεισε με το επταμελές μουσικό σχήμα EFLocals με γνωστές disco, latin και pop επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο καθώς και ελληνικό ρετρό από τα 60s, 70s, 80s!
Την βραδιά απόλαυσαν, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλα Βαλλιανάτο, τους αντιδημάρχους Γιώργο Τσιλιμιδό, Νίκο Κουρκουμέλη και Σπύρο Πεφάνη, τον πρόεδρο της ΔΙΕΔΕΥΑΔΚ και του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή και φυσικά τους συμβούλους δημάρχου Αργοστολίου Βίκτωρα Ρουχωτά και Διονύση Φωκά.

Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Σάκης Βούτος, ενώ την μουσική επένδυση ο DJ Makis Klonis.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην κεντρική πλατεία και χάρηκε μια όμορφη καρναβαλική εκδήλωση.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Κυριακή 26/2 στις 3 μ.μ. με την μεγάλη κεντρική παρέλαση του Αργοστολιώτικου Καρναβαλιού.

Γιώργος Χαλαβαζής
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top