skip to Main Content
Pjimage (5)

ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΥΛΙΚΑ

1 κιλο πατατες καθαρισμενες κομμενες φετες

3 κουταλιες λαδι

2 κουταλακια θυμαρι ψιλοκομμενο

1 κουταλακι ριγανι 

Αλατι Πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμενουμε το φουρνο στους 200 βαθμουςΒαζουμε τις πατατες σε ενα μεγαλο ταψι Ριχνουμε επανω λαδι το θυμαρι τη ριγανη Ανακατευουμε καλα να ενωθουν ολα τα υλικα και ριχνουμε το αλατι και το πιπερι βαζουμε στο φουρνο και ψηνουμε για 1 ωρα αναλογα με το φουρνο Τις γυριζουμε μερικες φορες μεχρι να ροδισουν και να γινουν τραγανες Σερβιρουμε με κρεας η κοτοπουλο 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top