skip to Main Content
νοσοκομειο παρασταση11 (Copy)

Παράσταση Συνταξιούχων και Εργατικού Κέντρου στο Νοσοκομείο

νοσοκομειο-παρασταση11 (Copy)

 Τα αιτήματα των συνταξιούχων του Νομού μας σχετικά με την Ιατρική και νοσηλευτική τους περίθαλψη έθεσαν σήμερα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων Κεφαλονιας-Ιθάκης.  Στην συνδικαλιστική αντιπροσωπεία ήταν επίσης το Εργατικό Κέντρο , ο Έμποροεπαγγελματικός σύλλογος και το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο.  Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου δεν έχει αναλάβει καθήκοντα καθώς δεν έχει δημοσιευτεί ο διορισμός στο ΦΕΚ , έτσι τους συνδικαλιστές υποδέχτηκε η παιδίατρος κ. Δανελάτου ως μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου.

νοσοκομειο παρασταση02

Εκ μέρος των συνταξιούχων μίλησε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης  Διονύσης Τζαννάτος , στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας του νησιού μας ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου ενώ η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου μίλησε για τις τραγικές συνθήκες εργασίας του νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού.

νοσοκομειο παρασταση20

Η παιδίατρος κα Δανελάτου άκουσε τα προβλήματα των συνδικαλιστών, και η ίδια εξάλλου συνδικαλίστρια στους νοσοκομειακους γιατρούς, έθεσε και αυτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί στο νοσοκομείο και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν για να προσφέρουν στους ασθενείς το καλύτερο που μπορούν.

νοσοκομειο παρασταση05


Το ψήφισμα και τα αιτήματα πρωτοκολλήθηκαν στο γραφείο του εν αναμονή διοικητή για ενημέρωσή του και προώθησε στα Υπουργεία.

ΠΗΓΗ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top