skip to Main Content
SQQVih7E

Ο Ν. Βαλλιανάτος απαντά στον Γ. Παπαναστασάτο: «Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση

Είναι ντροπή κάποιοι να κάνουν αντιπολίτευση με προσβλητικά επίθετα και ηλικιακό ρατσισμό»

Στην χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην Πρόεδρος του ΟΚΑΠ επί Παρίση και νυν στέλεχος της παράταξης Ανουσάκη Γεράσιμος Παπαναστασάτος, απάντησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου Νίκος Βαλλιανάτος, ου μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Χαλαβαζή στο inkefalonia radio:

“Νομίζει ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί τον τιμούν κι ότι κάνει αντιπολίτευση. Εάν κάνεις έτσι αντιπολίτευση θα σε στείλει ο κόσμος στα τάρταρα, όπως και θα τους στείλει βέβαια μ αυτά που κάνουνε. Εγώ ποτέ δεν αποκάλεσα είτε Δημοτικό Σύμβουλο είτε επικεφαλής παράταξης με χαρακτηρισμούς τέτοιους. Το «Μπάρμπα Νικόλα», το επιστρέφω, και με χιούμορ πρόσθεσε, «αλλά αν θέλει να τρέξουμε κιόλας, εδώ είμαι να τρέξουμε, να δούμε ποιος θα περάσει τον άλλον, να το δούμε κι αυτό κι αν θέλει να αγωνιστούμε οπουδήποτε όμως, είμαι εύκαιρος. Αυτό είναι ρατσισμός, αλλά δυστυχώς είναι άνθρωποι μικροί, με χαρακτηρίζει ως ο ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως ανήκω σε ένα χώρο, όπως ανήκει εκείνος στην ακροδεξιά. Τον πήγε κανένας από το χέρι να ψηφίσει; Ο καθένας έχει την ιδεολογία του αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον, όμως η συμπεριφορά του είναι στην ακροδεξιά. Και με στενοχωρεί όταν ασχολούνται με την πολιτική άνθρωποι μορφωμένοι, Δικηγόροι, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Καθηγητές, με αυτό τον τρόπο.

Είμαι τελειόφοιτος δημοτικού, αλλά θεωρώ ότι όλοι αυτοί που κατέχουν πτυχία και μεταπτυχιακά και συμπεριφέρονται δι αυτού του τρόπου ρατσιστικά, ασχολούνται με την οικογένεια του καθενός, είναι ντροπή.

Σέβομαι την κοινωνία και τον καθένα όπου ανήκει, από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλο και γι αυτό όπου βάζω (υποψήφιος) 50 χρόνια εκλέγομαι, γιατί δεν πήγα για κονόμα, ούτε τίποτα στην πολιτική. Είναι γνωστά όλα αυτά. Είναι ντροπή τους να κάνουν αντιπολίτευση με προσωπικά επίθετα και χαρακτηρισμούς. Και δυστυχώς, κανένας επικεφαλής και κανένας Δημοτικός Σύμβουλος δεν καυτηρίασε τη ρατσιστική επίθεση την οποία εδέχθην. Δεν ντρέπομαι για την ηλικία μου και αν είμαι μπάρμπας η δεν είμαι, αλλά είναι ρατσιστικό, πες την άποψη σου, καυτηρίασε, αλλά δε μπορείς να συμπεριφέρεσαι δι αυτού του τρόπου.

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων ή οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι βγάζουν ανακοίνωση και με καταδικάζουν, αλλά βγαίνει ο άλλος και κάνει τέτοια ρατσιστική επίθεση ,κανείς μα κανείς να μη βγει να του πει, τι είναι αυτά που λες είσαι άουτ. Μπορεί να ανήκουμε σε διαφορετικές παρατάξεις αλλά πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός, αυτή η συμπεριφορά μου θύμισε εποχές αλλοτινές, το 60»

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο κ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ

Προς μπαρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο:

Το να αναδεικνύεις τις πολιτικές λαμογιές και την διαπλοκή της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου δεν σημαίνει ότι «ανακατεύεσαι στις δουλειές και στις οικογένειες τους» Μπερδεύεσαι μπάρμπα…!

Εάν κάποια στελέχη της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου οφείλουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ΔΕΥΑΚ που υπάγεται ο Δήμος Αργοστολίου, αυτό δεν είναι προσωπική η οικογενειακή τους υπόθεση ούτε κάτι που αφορά αποκλειστικά τις επιχειρήσεις τους, αλλά αντίθετα είναι τεράστιο ηθικό ατόπημα , πολιτικό σκάνδαλο και νομικό παράπτωμα. Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα βέβαια για τον μπάρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο που εάν και όψιμος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ πορεύεται με το αλήστου μνήμης σύνθημα ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ..!!

Φιλική συμβουλή 1: Ας μαζέψει κάποιος γρήγορα τον μπάρμπα Νικόλα Βαλλιανάτο γιατί στο τέλος με τις παλαβομάρες που του ξεφεύγουν δημόσια θα ανακατευτεί στο όλο ζήτημα η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου –Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων και θα κλάψουν μανούλες στο «Μιχαλατέικο» που έχουν τον νόμο για διακόσμηση!

Φιλική συμβουλή 2: Υπάρχει μια αξέχαστη κωμωδία «Ο ηλίθιος και ο Πανηλίθιος». Εν προκειμένω ηλίθιος ήταν αυτός που κατηγορούσε δημόσια του ταλαιπωρημένους από την κρίση Δημότες πως δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στην ΔΕΥΑΚ ενώ ο ίδιος είχε τη φωλίτσα του λερωμένη και πανηλίθιος είναι αυτός που δεν αφήνει το θέμα να ξεχαστεί αλλά ξύνεται στην γλίτσα του τσοπάνη.

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top