Με την ελπίδα να ξαναζωντανεύει στην οικογένεια του μικρού Βαγγέλη, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη λεπτή χειρουργική ρομποτική επέμβαση ώστε να γίνει καλά ο μικρός. Η οικογένεια Μολφέτα στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στην αγωνία τους και απέδειξαν ότι υπάρχει αλληλεγγύη και ανθρωπιά ακόμη και στις μέρες μας. Η μητέρα του μικρού Βαγγέλη στέλνει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση αλλά και στο Δήμο Κεφαλονιάς που στάθηκαν στο πλευρό τους.

Τα χρήματα μαζεύτηκαν και το ταξίδι για το δύσκολο χειρουργείο ξεκίνησε. Οι γονείς του μικρού Βαγγέλη στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους όσοι από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στην οικογένεια…«Καλημέρα σας φίλοι μου. θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι με την βοήθειά σας, αλλά και με την βοήθεια του Δήμου Κεφαλονιάς, τα χρήματα για την επέμβαση του γιου μας έχουν μαζευτεί.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους επώνυμους, ανώνυμους, γνωστούς και αγνώστους Κεφαλλονίτες και Πρεβεζάνους ή από οπουδήποτε είσαστε, που συμβάλατε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Κεφαλονιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο, και προσωπικά τον κύριο Αλέξανδρο Παρίση Δήμαρχο Κεφαλονιάς, για όσα έκαναν για το παιδί μας υλικά αλλά και ηθικά. Ευχαριστώ επίσης όλους εσάς που επικοινωνήσατε μαζί μας και μας είπατε έναν παρηγορητικό λόγο και μια ευχή.
Με την σειρά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους εσάς υγεία, ατομική αλλά και οικογενειακή. Να μην βρεθείτε ΠΟΤΕ στη θέση που βρέθηκα εγώ και ζήτησα την βοήθειά σας. Θα σας πάρακαλέσω πολύ να αφαιρέσετε τις ανακοινώσεις που ζητούν βοήθεια για το παιδί μας, γιατί χάρη σε εσάς τα χρήματα υπάρχουν.
Όλα δρομολογούνται και ελπίζω μετά το χειρουργείο να γυρίσουμε πίσω στο νησί και να είναι όλα καλά.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΛΦΕΤΑ.»

Του Παναγή Φωκά