skip to Main Content
%ce%b8%ce%b5%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82 %ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82 %ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%bf%cf%82 Copy

Μιχαλάτος: Βαριές κουβέντες για το επεισόδιο στο Φαραώ –

«Δεν πάω ΣΥΡΙΖΑ» – «Για πολιτικές σκοπιμότητες καταργείται το Επιμελητήριο

Απρίλιο θα γίνουν οι εκλογές στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και απ’ ότι φαίνεται θα είναι και οι τελευταίες.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς, Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Σάκη Βούτο και τον Ionian Galaxy, ο υπουργός δεν φάνηκε να συμμερίζεται τις αντιρρήσεις των εκπροσώπων όλων των επιμελητηρίων που συναντήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην κατάργησή τους, ή καλύτερα στην αντικατάστασή τους από Περιφερειακά Επιμελητήρια με τοπικά γραφεία σε κάθε νομό.

Ο κ. Μιχαλάτος μάλιστα προανήγγειλε κινητοποιήσεις γι’ αυτό το λόγο ενώ αποκάλυψε ότι, όπως πιστεύει, πίσω από αυτές τις κινήσεις κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες που έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των επιμελητηρίων.

Τέλος, επανέλαβε ότι δεν θα είναι υποψήφιος

Δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ – Η Δημοτική Αρχή διακινεί αυτές τις ειδήσεις

Στην Δημοτική Αρχή απέδωσε τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό ότι προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε ότι η παράταξη της Ενωμένης Κεφαλονιάς έχει στους κόλπους της πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα, καθώς και ο ίδιος πιστεύει ότι δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση οι κομματικές ταυτότητες του καθενός.

«Η Δημοτική Αρχή, επειδή δεν έχει έργο να επιδείξει, προσπαθεί να βάλει κατά τις αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάτος.

«Ηλιθιότητα η προσπάθεια φίμωσης» – «Εδώ είναι Κεφαλονιά και δεν φιμώνουμε»

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κεφαλονιά μίλησε με βαριές κουβέντες για την προσπάθεια φίμωσης του προέδρου της ΕΛΜΕ-ΚΙ, Διονύση Γεωργόπουλου, και χαρακτήρισε «ηλιθιότητα» το περιστατικό ενώ επικρότησε τη στάση του περιφερειάρχη που προφύλαξε τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ από τους αστυνομικούς.

«Εδώ είναι Κεφαλονιά και δεν φιμώνονται αυτά», είπε χαρακτηριστικά

Ακούστε αποσπάσματα από την εκπομπή

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top