skip to Main Content
Koph Pita14 (Copy)

Μάκης Παπαναστασάτος: Τελικά το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ απέκτησε και Eκπρόσωπο Τύπου τον Νικόλαο Βαλλιανατο!!

Εγώ ξεκάθαρα ζήτησα να παραιτηθεί όλο το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ ώστε να διευκολυνθεί ο Δήμαρχος στο έργο του και να μην απολογείται για κάτι που άλλοι είχαν την ευθύνη να μην συμβεί εξ ου και λάμβαναν και λαμβάνουν τα ΜΙΣΘΑ!!

Το να μην παραιτείσαι ενώ συγχρόνως έχεις το θράσος να αναλαμβάνεις την πολιτική ευθύνη όπως έπραξε ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ αποτελεί εμφανώς πρόκληση στον κοινό νου και στους πολίτες της Νήσου και απόδειξη ότι τα μισθα υπερέχουν της οποίας επιβαλλομενης παραίτησης!!!

Υπερέχουν της οποίας τσίπας υπάρχει που δεν υπάρχει μάλλον!!!τα μισθα εφόσον παρέχονται υπηρεσίες στην αυτοδιοίκηση και πόσο μάλλον στην καθαριότητα καλώς δίνονται όταν παράγεται έργο!!Θεωρείς φίλε Νίκο ότι τα τοξικά που αναπνευσαμε για δέκα μέρες και !!

Με ότι συνέπειες έχουν και θα έχουν αποτελεί έργο!!??

Αν ναι, τότε να δώσουμε στα παιδιά και ένα βραβείο διότι καλά τα κατάφεραν!!!

Δεν μίλησες καθόλου στην απάντηση σου για το τοξικό νέφος!!!

Προφανώς θεωρείς ότι δεν έγινε και τίποτε, η μάλλον κινείσαι στο πλαίσιο του συμβούλου που η ρήση του ” σε δέκα μέρες όλοι θα το έχουν ξεχάσει ” οπότε τι να λέμε τώρα, άσε να πούμε για τους μισθούς που δεν άφησε ο Παπαναστασατος να μείνουν μέσα ενώ εσύ δεν λαμβάνεις μισθό!!!

Νικόλα επειδή και άλλος σύμβουλος συγγενής σου που τώρα πλέον είστε όλοι μαζί με τον Δήμαρχο έλεγε ότι δεν λάμβανε μισθό ο Λαός να ξέρεις ότι κουτόχορτο δεν τρώει και γνωρίζει καλά ότι όταν λαμβάνεις σύνταξη, όπως εσύ μεγαλύτερη της πάγιας αντιμισθίας του Προέδρου

ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!

Είσαι Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αργοστολίου ήμουν Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κεφαλονιάς επομένως δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω την διαφορά, στις εκάστοτε συνεδριάσεις όταν εσύ έχεις τελειώσει σε 2 ώρες το πολύ, μάλιστα με covid ,σε μισή ώρα δια τηλεδιάσκεψης!!!

Ενώ εγώ θα σου θυμίσω ότι με 25 συμβούλους αρχίζαμε ώρα 18:00 και ολοκληρώσαμε περί τις 04:00 τα ξημερώματα!!

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας φίλε μου με 10 χρόνια στην αγορά του Αργοστολίου διπλά στον πατέρα μου κρεοπώλης και 18 χρόνια μάχιμης δικηγορίας όποτε δεν ζούσα από τους μισθούς αλλά από την εργασία μου!!!Δεν είμαι κοματοποιημενος δεν τακτοποιηθηκε κανένα μέλος της οικογένειας μου από κανένα κόμμα καμία κυβέρνηση!!!

Έχω μια αδυναμία στον Κώστα Καραμανλή και στον Παρίση που το 2014 αυτός μου ζήτησε να κατέβω στις εκλογές μαζί του!!!

Επομένως εγώ την γνώμη μου θα την λέω ελεύθερα ειδικά όταν βλέπω ότι σε θέματα Δημόσιας Υγείας οι ιθύνοντες όχι δεν παραιτήθηκαν αλλά έπραξαν σαν να μην συνέβη τίποτε!!!

Ο δε Δήμαρχος όσο δεν τους παύει Επίσης φέρει ευθύνη!!!

Εσύ πάλι είσαι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργοστολίου!!!

Και πολίτης της Νήσου που προφανώς όλη η τοξικότητα που εισπευσαμε τις τελευταίες δέκα μέρες δεν σε πείραξε!!!

Άρα συνέχισε τις πρωινές ωραίες πορείες σου που τις πραγματοποιεις πλέον της εικοσαετίας ξεκινώντας από την παραλία εν συνεχεία πλατεία μετά λεωφόρο βεργωτη πεζόδρομο και τέλος παραλία με τελικό σταθμό τα κοκυλια , και πες σε δημότες ότι ήταν απλά μια φωτιά και τα τοξικά δεν αποτελούν κίνδυνο για τους ίδιους προπάντων για τα παιδιά τους !!

Με ευγένεια σου μιλάω και εγώ αλλά δεν μπορώ στην απάντηση μου να βάλλω αυτό που έχεις εσύ στο αίμα σου ρε παιδί μου!!

Αυτό το στιλ το 1980 του παλαιού ΠΑΣΟΚ το μαγγικο και μην ξεχνάς θα μπορούσα να σου απαντήσω αλλιώς λόγω ότι 10 και πλέον χρόνια στην αγορά με τον πατέρα μου έχω δει και έχω ακούσει πολλά!!!


Τέλος ως Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Αργοστολίου και όχι ως εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΑΚΙ πες ευγενικά η όπως νομίζεις στο ΔΣ της ΕΔΑΚΙ

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΟΜΗ!!!

Με εκτίμηση πάντα στο πρόσωπο σου φίλε Νίκο!!!
Γ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

Αφού το ΔΣ της ΕΔΑΚΙ δεν μπορεί να απαντήσει σε ότι εγώ ανέφερα προφανώς έλαβε την εντολή ο Πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου να απαντήσει με στιλλ που σου θυμίζει ΠΑΣΟΚ του 1980 με όλη την τυπική ευγένεια!!!

Κατ αρχήν Απάντηση δεν έλαβα στο ζήτημα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!! Δεν έλαβα απάντηση στο ζήτημα των τοξικών που έχουμε αναπνεύσει αποκλειστική υπαιτιότητα των Διοικούντων την ΕΔΑΚΙ!!

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top