skip to Main Content
Ixthiokalliergeia 1021×575 Copy

Λαβράκι και Τσιπούρα Κεφαλονιάς με «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης»

Τριών χρυσών αστεριών από το International Taste Institute, 2022

Ένα νόστιμο λαβράκι με υπέροχη ζουμερή γεύση. Εξαιρετική σφιχτή λευκή σάρκα είναι εκπληκτικό.»
«Φυσικό, αυθεντικό ψάρι. Αυτή η τσιπούρα έχει το τέλειο μέγεθος.

Είναι κάποια από τα σχόλια των κριτών που απένειμαν το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης», στο Λαβράκι και την Τσιπούρα των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς με τη μέγιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών.

Η σημαντική αυτή διάκριση, για το λαβράκι για τρίτη συνεχόμενη τριετία και για την τσιπούρα των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς που εστάλη για πρώτη φορά, προερχόμενη από ένα πάνελ διεθνώς αναγνωρισμένων και βραβευμένων Ευρωπαίων σεφ, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την απόλυτη δέσμευση της εταιρίας στη διάθεση προϊόντων υψηλής γεύσης και ποιότητας στις διεθνείς αγορές, με την εγγύηση της υπεύθυνης και πιστοποιημένης παραγωγής σύμφωνα με πρότυπα βιώσιμης υδατοκαλλιέργειας.

Το Βραβείο-το οποίο πιστοποιεί την «εξαιρετική γεύση» με γευστική βαθμολογία >90%- θα συνοδεύει τα προϊόντα των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς για τα επόμενα 3 χρόνια.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top