skip to Main Content
38250 L 614×350 (Copy)

ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ

250γρ Μανιτάρια
8 λωρίδες μπέικον
150 ml κρέμα γάλακτος
300γρ Πένες
1 κουτ ελαιόλαδο
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά και 1 κρόκος
Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε κατσαρόλα σε αλατισμένο νερό και σουρώνουμε
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε υψηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά ώσπου να ροδίσουν Προσθέτουμε το μπέικον και τηγανίζουμε για 2 με 3 λεπτά ακόμα
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και αλατοπιπερώνουμε
Προσθέτουμε τα Σούρμενα μακαρόνια στο τηγάνι με τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνουμε

Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα των αυτών Πασπαλίζουμε με φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και σερβίρουμε

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top