skip to Main Content
Pisth20 (Copy)

Ευχαριστήριο Μήνυμα ΟΝΝΕΔ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Και νέα εθελοντική δράση της ΟΝΝΕΔ:

Την Κυριακή 28/4/2024, συνολικά πάνω από 40 μέλη αλλά και φίλοι της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς & Ιθάκης πραγματοποιήσαμε εθελοντική δράση καθαρισμού σε παραλίες της βόρειας Κεφαλονιάς. Ήταν μεγάλη τιμή να συμμετέχει στη δράση μας για ακόμα μια φορά η υποψήφια ευρωβουλευτής Πίστη Κρισταλίδου. Είναι σημαντικό ως νεολαία να προωθούμε τον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια στους συμπολίτες μας, είναι σημαντικό όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε το Νησί μας καλύτερο.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι για ακόμα μια φορά είχαμε δίπλα μας τους ανθρώπους μας, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα πράξη. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Ρεγγινα Γερμενή και Γεράσιμο Γερμενή (Villa Amneris, Villa Regina, Regina’s Boats), τον Παλήκισιανο Χρήστο(Fiscardo Cruises Odysseas), την Θεοδώρα κουλουμπαριτση (Kefal-Oinia), τον Αλεξανδρο Κουλουμπή (Αλέξανδρος 3K), την Οικογένεια Γασπαρή( Κ. Γασπαρής Ι.Κ.Ε), τα αδέλφια Κώστας και Ηλίας Τζάνης (Greka Travel), τον Γεράσιμο και την Μαρία Ραυτόπουλου (Ταβέρνα Φώκι), Την Οικογένεια Ανδρέα Κουλουμπη( Vista Mare), την Ειρηνη και τον Τάσο Δούλο (Thalassa Real Estate), την Νίκη Θεοδωρακάτου (Mirabel Hotel), τον Καραχρήστο Δημήτριο (Melina Patisserie).

Τέλος ευχαριστούμε την Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή για την άριστη συνεργασία, καθώς και τον Δήμαρχο Σάμης Παναγή Δρακουλόγκωνα και τον Αντιδήμαρχο Κυριάκο Φερεντίνος για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Καθάρισαν παραλίες της βόρειας Κεφαλονιάς με τη βοήθεια βαρκάρηδων [εικόνες +βίντεο]

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Μία ακόμα δράση με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς καθαρίζοντας παραλίες της Ερίσσου, σε συνεργασία με την ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και τον Δήμο Σάμης.

Γιάννα Κουλουμπή και Μαριάντζελα Φραγκισκάτου ενεργά μέλη στο τομέα εθελοντισμού της τοπικής ΝΔ

Από νωρίς το πρωί δεκάδες συμπολίτες μας μέλη της ΟΝΝΕΔ και μη, ξεκίνησαν από το Αργοστόλι πήγαν στο Φισκάρδο και από εκεί, με την βοήθεια βαρκάρηδων, που με χαρά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, μεταφέρθηκαν στις δυσπρόσιτες πλην όμως πανέμορφες παραλίες.

Την δράση στήριξε έμπρακτα με την παρουσία και την συμμετοχή της η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία επισκέπτεται αυτές τις ημέρες το νησί μας.

Σε δηλώσεις της στο ekefalonia η κα Κρυσταλλίδου εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη χαρά της να συνεισφέρει και να ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες από την ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς, η οποία έχει αποδείξει επανειλημμένα πόσο δραστήρια είναι με διάθεση προσφοράς στο νησί και το κοινωνικό σύνολο.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα της η κα Κρυσταλλίδου χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ δήλωσε περήφανη που με την υποψηφιότητα της εκπροσωπεί τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνίας των πολιτών.

Eνθουσιασμένη απο τη δράση της τοπικής ΝΔ στην Κεφαλονιά η υποψήφιας ευρωβουλευτής Πίστη Κρυσταλλίδου

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η δουλειά είχε ολοκληρωθεί, με πολλές σακούλες σκουπιδιών να μεταφέρονται πίσω στο Φισκάρδο, προκειμένου να γίνει η αποκομιδή τους.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν φυσικά η πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελβίρα Σταθάτου και Δήμητρα Θεοδωρακάτου αντίστοιχα, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ και περιφερειακή σύμβουλος Ιονίων Νήσων Γιάννα Κουλουμπή, η γενική γραμματέας της ΔΕΕΠ Μαριάντζελα Φραγκισκάτου και ο τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ψυχή της οργάνωσης Νικηφόρος Κουλουμπής, που είχε και τον γενικό συντονισμό της δράσης.

Επρόκειτο για μια ακόμα εξαιρετική πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ, που αφενός συνέβαλε στην περιβαλλοντική προστασία, αλλά αφετέρου βοήθησε και στο τουριστικό μας προϊόν, καθότι παραλίες σπάνιας ομορφιάς, όπως το Φώκι, οι Ελιές και το Λιμένι, εκτός από πανέμορφες είναι πλέον και πεντακάθαρες για να τις απολαύσουν οι τουρίστες.

Το φωτορποερτάζ είναι του Neil Jackson.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top