skip to Main Content
Ce813a3bad905658556f45507e6365fa XL (Copy)

Θεόφιλος σε Παντελειό: «Μου κάνεις επίθεση χωρίς λόγο και αδικείς τα πρόσωπα που προτάθηκαν και εξελέγησαν στις επιτροπές»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός, «επιτέθηκε» λεκτικά στον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο,  αφήνοντας αιχμές για την διαδικασία εκλογής των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αργοστολίου.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο αυτός και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, να αποχωρήσουν από την συνεδρίαση.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου,Θεόφιλος Μιχαλάτος, εμφανώς ενοχλημένος από την στάση αυτή, πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον Αλέξανδρο Παντελειό λέγοντας:

«Ο Αλέξανδρος Παντελειός, δημιουργεί εντυπώσεις και βάλει εναντίον του δημάρχου, χωρίς όμως ο δήμαρχος να καθορίζει την διαδικασία, αντί να κάνει μομφή για τον κύριο Ανουσάκη που εξαιτίας της ανεξαρτητοποίησής του χάνει μία έδρα η παράταξη “Ισχυρή Kεφαλονιά”.

Βάλει λοιπόν εναντίον του δημάρχου, χωρίς να υπάρχει κάτι που να θέλαμε να τους αποκόψουμε από τις επιτροπές. Άλλωστε, την παράταξη του κ. Παντελειού την καλούσαμε πάντα και ακούγαμε με προσοχή ο,τι μας έλεγε .Πάντα έως τώρα στην θητεία μας, ακούμε και αυτά που λέτε και αυτά που μας προτείνετε. Όμως ο κ. Παντελειός κάνει σήμερα μία επίθεση προς εμένα χωρίς λόγο, για μία θέση στην επιτροπή που δεν ήταν καν στην παράταξη την δική σας. Η διαδικασία είναι ξεκάθαρη. Δεν την καθορίζω εγώ και αδικεί τα πρόσωπα που προτάθηκαν και εξελέγησαν στις επιτροπές» ήταν τα λόγια του Δημάρχου Αργοστολίου.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top