skip to Main Content
MPARAZ ANODOY G’ 2015 2016 LOGO

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας

Αυλαία μεθαύριο, Κυριακή απόγευμα στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική με τους αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής και την Εικοσιμία να φιλοξενείτε, στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Αμαλιάδας από τον τοπικό Αστέρα, με τον τελευταίο να θέλει τουλάχιστον μια ισοπαλία για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία της επόμενης περιόδου.
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου Ομίλου την ίδια ώρα, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι που θα κρίνει και εν πολλοίς την άνοδο,  η Αχαϊκή φιλοξενεί στην Κάτω Αχαγιά τον Α.Ο. Τσιλιβί, με τους… γείτονες να θέλουν μόνο νίκη. Οι Αχαιοί… βολεύονται και με το “Χ”!
Αλ. Αγρανιώτης

Τον αγώνα της
Εικοσιμίας στην Αμαλιάδα με αντίπαλο τον Αστέρα, θα διευθύνει ο Αλ. Αγρανιώτης
από την Λακωνία, ο οποίος θα έχει παρατηρητή του, τον Χρ. Κόρτσαρη  από τη
Μεσσηνία.

Αυτόν της
Αχαϊκής με αντίπαλο το Τσιλιβί στην Κάτω Αχαγιά, ο Αλ. Κατσικογιάννης από την
Ήπειρο,  με παρατηρητή του τον Νικ. Αθανασίου από την Θεσπρωτία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους

 

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  5-6-2016
ώρα:  17:00

 

Δημοτικό Κάτω Αχαγιάς

 

Αχαϊκή- Α.Ο. Τσιλιβί
Κατσικογιάννης

 

Αλέξανδρος
Κωνσταντίνου Η.

 

Αντωνίου Β. 
2.
Κυριακή  5-6-2016
ώρα:  17:00

 

Δημοτικό Αμαλιάδας

 

Α.Ο. Εικοσιμίας – Αστέρας Αμαλ.
Αγρανιώτης

 

Αλέξανδρος
Παλαμιδάς Γ.

 

Σταματάκος Γ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                         
Έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδο του στην Γ΄Εθνική ο Αστέρας……
Δύσκολη η αποστολή της Εικοσιμίας που θέλει να σπάσει την “κατάρα”

Στην Αμαλιάδα την Κυριακή το απόγευμα στις 5 μ.μ., ολοκληρώνεται η παρουσία της Εικοσιμίας στο μίνι πρωτάθλημα  των μπαράζ ανόδου  Γ΄ Εθνικής. Μια παρουσία που όλοι την φανταζόταν πολύ διαφορετική.
Η ομάδα από τη Λειβαθώ, σε ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει τουλάχιστον μια ισοπαλία για να κερδίσει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Γ’ Εθνική, θα παλέψει για το καλύτερο. Θα παλέψει να σπάσει την «κατάρα» που την κυνηγάει, στις εκτός Κεφαλονιάς διοργανώσεις και να επιστρέψει με ένα μεγάλο διπλό! Ένα διπλό που μπορεί να βάλει «φωτιά» στον όμιλο.
Η ομάδα της Αμαλιάδας μετά τη νίκη της επί της Αχαϊκής, στο ίδιο γήπεδο, την περασμένη αγωνιστική, απέχει ένα μόλις βήμα από το να πανηγυρίσει την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα θα χρειαστεί τουλάχιστον να μη χάσει σε αυτό το παιχνίδι, αφού μια ισοπαλία της είναι αρκετή. Βέβαια οι γηπεδούχοι θέλουν να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στη σειρά με μια ακόμη νίκη για να γιορτάσουν νικηφόρα την φιέστα της ανόδου μπροστά στο κοινό τους, που αναμένεται να κατακλύσει το Δημοτικό Αμαλιάδας.
Τα προβλήματα για τον Αλ. Γαβριλόπουλο ακούνε στα ονόματα των τιμωρημένων από την συνάντηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αχαϊκή, Θ. Αντωνόπουλο, Δούλο και Μπουτσικάκη.
Αντίθετα στο αντίπαλο «στρατόπεδο» της Κεφαλονίτικης ομάδας, για τον Δ. Ζησιμάτο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και τον κόουτς να παρατάσσει ότι καλύτερο διαθέτει για μια ιστορική νίκη!!
Διαιτητής ο κ. Αλ. Αγρανιώτης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Παλαμιδά και Γ. Σταματάκο από τη Λακωνία.
ΑΧΑΪΚΗ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ
                                      
Αχαϊκή ή Τσιλιβή;
“Μάχη” στην Κάτω Αχαγιά για το ένα εισιτήριο που οδηγεί
στην Γ’ Εθνική
Στο άλλο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 12ου Ομίλου, στο μεγάλο ντέρμπι της σειράς, στην Κάτω Αχαγιά στις 5 μ.μ. το απόγευμα, σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Αχαϊκή φιλοξενεί στην έδρα της, τον Α.Ο. Τσιλιβή Ζακύνθου.
Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Αμαλιάδα την προηγούμενη αγωνιστική για να κερδίσουν το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Γ’ Εθνική δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ηττηθούν. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι η μια από τις δυο ομάδες, που από την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη πλέον, από τα τοπικά πρωταθλήματα κατηγορία!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα στην Κάτω Αχαγιά, μιας και όπως προαναφέραμε, μόνο μια δική τους νίκη αλλάζει τα δεδομένα και “κλέβουν” στο παρά 1 την άνοδο από την αντίπαλο τους.

Αγωνία λοιπόν στην Κάτω Αχαγιά.
Τα προβλήματα για τον Μ. Γκόφα είναι αρκετά, αφού θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Κωστής, που είδε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της Αμαλιάδας, ενώ λόγω τραυματισμού δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Τσίμπιτση. 
Αντίθετα, εκτός του εδώ και πολύ καιρό τραυματία Τσιργώτη, πλήρης θα είναι η ομάδα του Δ. Μουζάκη για τη μεγάλη «μάχη», με έπαθλο για το νικητή (η Αχαϊκή βολεύεται και με ισοπαλία) την πολυπόθητη άνοδο!
Διαιτητής ο κ. Αλ. Κατσικογιάνης από την Ήπειρο με βοηθούς τους κ.κ. Ηλ. Κωνσταντίνου από την Πρέβεζα και Β. Αντωνίου από την Ήπειρο.
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΑΧΑΪΚΗ
5
8 – 5
10
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
5
9 – 4
10
3.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ
5
10 – 7
8
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5
3 – 14
0

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top