skip to Main Content
COVID 19 Map (Copy)

“Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: “Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020”

Research, αποκάλυψη του Peter Koenig :”Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: “Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020”
Ποιο είναι το διαβόητο ID2020; Πρόκειται για συμμαχία εταίρων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών του ΟΗΕ και της κοινωνίας των πολιτών. Πρόκειται για ένα ψηφιακό πρόγραμμα ταυτότητας που χρησιμοποιεί τον γενικευμένο εμβολιασμό ως βάση για την εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας.
Ο Π.Ο.Υ. πιθανότατα έλαβε εντολές από “πάνω”, από εκείνους δηλαδή που ελέγχουν επίσης τον Τράμπ και τους “ηγέτες” της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις χώρες μέλη της, εκείνους δηλαδή που επιδιώκουν να ελέγξουν τον κόσμο με την δύναμη τους – την Ενιαία Παγκόσμια Τάξη.

Αυτό είναι δεν είναι κάτι καινούριο και δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αφού βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σχεδιαστήριο. Η τελική απόφαση να προχωρήσει τώρα, έγινε τον Ιανουάριο του 2020 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός – και πίσω από πολύ κλειστές πόρτες, φυσικά. Οι Γκέιτς, η GAVI (μια ένωση φαρμάκων που προωθούν τον εμβολιασμό), οι Ροκεφέλερ, οι Ρόθτσάιλντ κρύβονται πίσω από αυτή την απόφαση – την εφαρμογή της Agenda ID2020 Μετά την επίσημη κήρυξη της πανδημίας, μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις για το επόμενο βήμα που θα επακολουθήσει.

Μπορεί για παράδειγμα με τη σύσταση, είτε από τον Π.Ο.Υ. είτε από μεμονωμένες χώρες , να υπάρξει “εμβολιασμός με την βία” υπό αστυνομική ή και στρατιωτική παρακολούθηση. Όσοι αρνούνται μπορούν να τιμωρηθούν (πρόστιμα ή φυλακίσεις ή να εμβολιαστούν με δια επιβολής εν πάση περιπτώσει).

Αν πράγματι θα γίνει εμβολιασμός με την επιβολή, θα είναι μια άλλη πριμοδότηση για το Big Pharma, οι άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν ποιο είδος μίγματος θα τοποθετηθεί στο εμβόλιο, ίσως αργός δολοφόνος, που δρα μόνο λίγα χρόνια – ή μια ασθένεια που χτυπά μόνο την επόμενη γενιά – ή έναν παράγοντα εξουθένωσης εγκεφάλου, ή ένα γονίδιο που καθιστά τις γυναίκες άγονες …. όλα είναι πιθανά – πάντα με στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού και την μείωση του πληθυσμού. Σε μερικά χρόνια, κανείς δεν θα γνωρίζει, φυσικά, από πού θα προέρχεται η ασθένεια. Αυτό είναι το επίπεδο τεχνολογίας που έχουν φτάσει τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Καναδάς, Αυστραλία …).

Μια άλλη υπόθεση σε αυτό το σημείο (είναι μόνο μια υπόθεση αλλά ρεαλιστική βλέποντας τους σχεδιασμούς τους), είναι ότι μαζί με τον εμβολιασμό – αν όχι με αυτό, τότε πιθανόν με ένα τελευταίο, μπορεί να εγχυθεί ένα νανο-τσιπ, άγνωστο στο άτομο που εμβολιάζεται. Το τσιπ μπορεί να φορτίζεται εξ αποστάσεως με όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών – ψηφιακών χρημάτων. Ναι, ψηφιακά χρήματα που στοχεύουν σε αυτά τα “ψηφιακά χρήματα”, επομένως πραγματικά δεν έχετε πλέον κανέναν έλεγχο πάνω στην υγεία σας και σε άλλα οικεία δεδομένα, αλλά και πάνω στα κέρδη και τις δαπάνες σας. Τα χρήματά σας θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν ή να αφαιρεθούν – ως «κύρωση» για κακή συμπεριφορά, για κολύμπι ενάντια στο ρέμα. Μπορεί να γίνεις απλώς δούλος των κυρίων που συγκριτικά, η φεουδαρχία μπορεί να φαίνεται σαν μια βόλτα στο πάρκο.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίο, που πριν από λίγες ημέρες ο Δρ. Τέντρος(Φωτο), Γενικός Διοικητής του Π.Ο.Υ., δήλωσε πως πρέπει να κινηθούμε προς το ψηφιακό χρήμα, επειδή τα χαρτιά και τα κέρματα μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, ιδιαίτερα ενδημικές ασθένειες, όπως ο κοροναϊός.

Πρόδρομος για τα επόμενα πράγματα; – Ή για πράγματα που είναι ήδη εδώ;
Σε πολλές σκανδιναβικές χώρες, τα μετρητά απαγορεύονται σε μεγάλο βαθμό σε σημείο που ακόμα και για την αγορά μιας σοκολάτας πρέπει να πληρώσεις ηλεκτρονικά.

Προχωρούμε προς μια ολοκληρωτική κατάκτηση του κόσμου. Αυτό είναι μέρος της ατζέντας ID2020 – και αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να εφαρμοστούν τώρα – προετοιμασμένοι για πολύ καιρό, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής προσομοίωσης σε ιό , στο Johnson Hopkins στη Βαλτιμόρηστις 18 Οκτωβρίου 2019, με τη χορηγία του WEF και του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους κύριους υποστηρικτές των εμβολιασμών για όλους, ειδικά στην Αφρική, είναι επίσης ένας τεράστιος υποστηρικτής της μείωσης του πληθυσμού. Η μείωση του πληθυσμού συγκαταλέγεται μεταξύ των στόχων της ελίτ εντός του WEF, του Ροκεφέλερ, του Ροθτσάιλντ, του Morgens – και μερικών ακόμα. Ο στόχος: λιγότεροι άνθρωποι (μια μικρή ελίτ) που θα μπορούν να ζήσουν περισσότερο και περισσότερο με τους μειωμένους και περιορισμένους πόρους που η Μητέρα Γη προσφέρει γενναιόδωρα.

Αυτό είχε ανοιχτά διαδοθεί ήδη από τη δεκαετία του 1960 και του 70 από τον Χένρι Κίσσινγκερ, υπουργό εξωτερικών στη Κυβέρνηση Νίξον, υπεύθυνο για τον ημι-παράνομο βομβαρδισμό της Καμπότζης, με την γενοκτονία εκατομμυρίων άοπλων καμποτζιανών, υπεύθυνο για το πραξικόπημα CIA-Κίσσινγκερ που πραγματοποιήθηκε στις 11/11/1973 στη Χιλή, σκοτώνοντας τον δημοκρατικά εκλεγμένο Σαλβαδόρ Αλιέντε και θέτοντας στην εξουσία τον στρατιωτικό δικτάτορα Πινοσέτ. Ο Κίσινγκερ που διέπραξε όλα αυτα τα εγκλήματα πολέμου σήμερα, είναι εκπρόσωπος τύπου του Ροκεφέλερ και της “Λέσχη Μπίλντεμπεργκ”. Τι κρύβεται πίσω από όλα; – Μια συνολική προσπάθεια καταστολής των λαών με τεχνητό πανικό που μπορεί να φτάσει μέχρι στο σημείο που οι άνθρωποι θα φωνάζουν “βοηθήστε μας, δώστε μας εμβολιασμούς, φέρτε τον στρατό και την αστυνομία για να μα προφυλάξουν” – ή ακόμα και αν η δημόσια απόγνωση δεν θα φτάσει τόσο μακριά, οι αρχές της ΕΕ και των ΗΠΑ θα μπορούν να επιβάλουν στρατιωτικό νόμο πολιορκίας για την “προστασία της υγείας του λαού”.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top