skip to Main Content
Fc9a7b23203fb566d2e404bd4a9504c2 XL (Copy)

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Συγκλονιστικό βίντεο

Το συγκλονιστικό βίντεο της επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης φέρνει στο φως με αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ το protothema.gr

Σε ένα βίντεο 5 λεπτών διακρίνεται όλη η φρίκη, η μανία και ο πανικός που προκλήθηκε όταν ο δράστης, ατάραχος μπαίνει στα γραφεία, βγάζει από το σακίδιο του το τσεκούρι και «θερίζει» όποιος βρει μπροστά του. 

Φαίνεται καθαρά η επίθεση με το τσεκούρι αρχικά στον άτυχο άνδρα και κατόπιν στις δύο γυναίκες, όλοι τους εργαζόμενοι στην εφορία της πόλης. Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι η ψυχραιμία του δράστη που μπαίνει στην εφορία χωρίς το παραμικρό στην έκφρασή του να προδίδει τις προθέσεις του.

Άνθρωποι σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι τρέχουν να σωθούν από την μανία του δράστη. Μία υπάλληλος τρομοκρατημένη από τα όσα φρικτά διασδραματίζονταν μπροστά στα μάτια της, προαπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει.

Ο πανικός που την είχε καταβάλλει είχε σαν αποτέλεσμα να σκοντάψει σε γραφεία και καρέκλες, να σωριαστεί στο έδαφος και ο 45χρονος δράστης την χτύπησε με το τσεκούρι στην πλάτη.

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top