skip to Main Content
0740a341cf09934ec0c3d2c5a0bf5658 (Copy)

Ελεος Πια Όχι Άλλο Εμπαιγμό στην ΑΣΣΟ

Κύριοι της Εξουσίας και της Καρέκλας έτσι που Πραττετε θα καταφέρετε για 3η Φορά να επιστραφούν τα λεφτά της Αφαλάτωσης της Άσσου που με Αγώνα ο Βουλευτής υπέγραψε με τον Υπουργό Κ Πλακιωτακη την Χρηματοδότηση .

Και εσείς παίζοντας πολιτικά παιγνίδια στην πλάτη των άμοιρων Πολιτών που αυτοί στο τέλος θα πληρώσουν τα παιγνίδια σας να χαθούν τα Λεφτά και να πείτε το Νερό Νεράκι .

Να δω με τι θάρρος θα πάτε να ξαναπατάρετε Ψήφο !!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

Η “μάχη” για την αφαλάτωση της Άσσου:

Ο Κώστας Κοντογούρης απαντά στον Γεράσιμο Ποδαρά

Η αλησμόνητη “ατάκα”

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Ο μόνος λόγος για τον οποίο προβαίνω σε απάντηση είναι γιατί από την πλευρά σας αναφέρθηκαν ορισμένες ανακρίβειες. Υποστηρίζετε και «διαδίδεται» ότι μόνο ο Δήμαρχος Γεράσιμος Μονιάς ασχολήθηκε με την αφαλάτωση της Άσσου.

Λογικά, όπως ήδη γνωρίζετε, αλλά για προφανείς λόγους δεν σας συμφέρει να το αναφέρεται, επί δημαρχίας δίκης μου τελείωσε η μελέτη ύδρευσης, με το πρόγραμμα «Θησέας» αλλά λόγω εκλογών δεν πρόλαβα να διεκπεραιώσω την αφαλάτωση.

Ας κάνουμε, λοιπόν, μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν επί προεδρίας δίκης σας και με Δήμαρχο την Κατερίνα Κουταλά, όπου όταν πέρασαν στα χέρια σας τα χρήματα από το πρόγραμμα(1.200.000€),το οποίο ξανά λέω έφερα εγώ στο Δήμο, δεν κάνατε τίποτα ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο.

Πρέπει να σημειωθεί και η αλησμόνητη «ατάκα» σας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για το τεχνικό πρόγραμμα που ήταν και για την αφαλάτωση, προς τον πρόεδρο  Ευστάθιο Μενεγάτο: «Κοιμήσου ήσυχος, τώρα τελείωσε».

Πράγματι, κύριε Αντιδήμαρχε, τελείωσε και ο ύπνος ήταν γλυκός, διότι οι 800.000€ επιστράφηκαν στο υπουργείο ανεκμετάλλευτες, προς το τέλος της τετραετίας σας περίπου.

Τέλος, είμαι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε με το δικό μου έργο στην Άσσο.

 Κωνσταντίνος Κοντογούρης

Πρώην Δήμαρχος Ερίσου

και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμο Σάμης

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top