skip to Main Content
6c690d27351378d05be49b93f8bc6a1a W1050 H530 Cp (Copy)

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΥΚΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ – Σκληρή κριτική σε Π.Κολοκοτσά: «Το ψέμα έχει γίνει η δεύτερη φύση του»

ΖΑΚΥΝΘΟΣ Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 21:04

Γνωστοποιώ στη Ζακυνθινή κοινωνία πως εις το εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος σύμβουλος και όχι ως μέλος της πλειοψηφίας. Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ Δημάρχου, Παύλου Κολοκοτσά, αφού μόνος του έχει… “κατορθώσει” να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. 
Δυστυχώς, το κόμπλεξ του και η εμμονή του απέναντί μου είναι τόση, που καθίσταται
αδύνατη η συμπόρευσή μου μαζί του. Επί 2 χρόνια δαπανώ χρήματα από την τσέπη μου και ποτέ δεν τον ενόχλησα για παρεμβάσεις στην περιοχή μου, αφού τα πάντα καλύπτονταν από μένα. Τους χάλασα την “πιάτσα” και γι αυτό ήμουν συνεχώς στο στόχαστρο. Γιατί εγώ σέβομαι το δημόσιο χρήμα και δεν κόβω… τιμολόγια.
Αντί να επιδιώξει συνεργασία μαζί μου, από τη στιγμή που είμαι μέλος του συνδυασμού του, και μάλιστα είχα τερματίσει δεύτερος σε σταυρούς, έκανε ό,τι μπορούσε για να μου δημιουργεί προβλήματα και να με εξαναγκάσει σε παραίτηση, ενώ ταυτόχρονα επεδίωκε να στρέψει τον κόσμο της Δημοτικής Ενότητας Αλυκών εναντίον μου. Για… κακή του τύχη όμως δεν θα κατάφερε, διότι όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με έναν ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΑΝΕΠΑΡΚΗ, που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ!
Προεκλογική του δέσμευση ήταν πως τα σκουπίδια δεν θα έρθουν στο “Λίβα”. Με αυτό το σύνθημα εκλέχθηκε και μαζί με αυτόν και όλοι εμείς που συμμετείχαμε στο συνδυασμό “Μάχη για τη Ζάκυνθο”. Μέχρι και πριν έναν μήνα έβγαινε στα ΜΜΕ και έλεγε “μόνο πάνω από το πτώμα μου θα πάνε τα σκουπίδια στο ΛΙΒΑ, διότι εκεί υπάρχουν συμφέροντα”. Η πολιτική του κωλοτούμπα είναι παροιμιώδης και θα γραφτεί στα χρονικά ως… παράδειγμα προς αποφυγήν! Ήθελε να ψηφίσω υπέρ του “Λίβα” και να με κάνει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ σαν κι αυτόν! Μέχρι την τελευταία στιγμή μου έταζε λαγούς με πετραχήλια, όμως τα αρνήθηκα όλα, γιατί εγώ αγαπάω την περιοχή μου. Λάθος πόρτα χτύπησε…
Άλλη μια προεκλογική του δέσμευση ήταν επίσης πως σε κάθε Δημοτική Ενότητα θα υπήρχαν μηχανήματα, ούτως ώστε να γίνονται βελτιωτικές παρεμβάσεις και να εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα προς όφελος των συνδημοτών μας. Ούτε και αυτό το απλό δεν έπραξε. Το ψέμα έχει γίνει η δεύτερη φύση του και η πολιτική του… αμνησία συνεχίζεται! Μέχρι εδώ και μη παρέκει…
Είναι τιμή μου, που μιλά για μένα με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς ένας που δεν ξέρει από διοίκηση, που δεν γνωρίζει να ξεχωρίσει ούτε δύο γαϊδάρων άχυρα! Ένας ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ στη συνείδηση του κόσμου! Γελάνε και τα τσιμέντα με τα καμώματά του.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου και όλους τους Ζακυνθινούς για την αγάπη και τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου. Μια αγάπη που κανένα… “πολιτικό ανθρωπάκι” δεν θα διαταράξει! Θα συνεχίσω να προσφέρω ως ένας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και ως ένας απλός δημότης, όπως κάνω δεκαετίες τώρα.
Εξάλλου, όσοι με έχουν συναναστραφεί γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε θέματα υγείας και έμπρακτης αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο, είμαι πάντα πρωτοπόρος, χωρίς να ζητάω τίποτα και δίχως να κάνω “δεύτερες σκέψεις”.
Υ.Γ.1: Αν νομίζουν ότι τελειώσαμε, να τους ενημερώσω ότι από εδώ και πέρα αρχίζουμε!
 
Υ.Γ. 2: Τα σκουπίδια στον “Λίβα” δεν θα πάνε. Ας το καταλάβει επιτέλους ο πολιτικά γραφικός και ο επικίνδυνος για τον τόπο μας!
 
Υ.Γ.3: Παραμένω πιστός στις προεκλογικές μου θέσεις και δηλώνω για μια ακόμη φορά “ΟΧΙ ΛΙΒΑΣ”. Αφήνω τους ΨΕΥΤΕΣ στην κρίση του κόσμου. 
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
30 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top