skip to Main Content
F8c343a3943483cf8ca9e43ccbf686ca XL

Δήμος Αργοστολίου: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου”

Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο έχει επανασυσταθεί από τον Δήμο Αργοστολίου με την επιμέλεια του συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής του Δημάρχου Αντώνη Λουβερδή και της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου.

Αποσκοπεί στην στήριξη των ευάλωτων οικονομικά συμπολιτών μας, μια αναγκαία συνεισφορά στην  Κοινωνική συνοχή που στηρίζεται σε νέα υγιή βάση ώστε να έχει απρόσκοπτη λειτουργία.

Οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσονται στις παροχές του, κατόπιν αιτήσεων που υποβάλλουν στην Δ/νση  Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας –Τμήμα Πρόνοιας και αξιολογούνται με βάση τα κριτήρια που θέσπισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η διανομή στους δικαιούχους γίνεται σε προκαθορισμένο χρόνο με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα.

Το κοινωνικό Παντοπωλείο βρίσκεται στην Δημοτική Αγορά, πίσω από τα ΚΤΕΛ, βασίζεται στην Δημοτική Χρηματοδότηση και στις χορηγίες των Κοινωνικών Εταίρων της περιοχής μας που προσφέρουν με αίσθημα ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί στα σούπερ μάρκετ Κρητικός, ΑΒ στα Κοκκύλια και στο Μy Market, ειδικά κυτία έτσι ώστε όσοι εκ των συμπολιτών μας επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης.

Ο Αντιδήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top