skip to Main Content
ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡ. ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Σεπτεμβρίου σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε να συζητηθεί το θέμα του Ξενοδοχείου Τυπαλδου στο Ξυλόκαστρο, προκειμένου να  ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και οι συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, σύσσωμοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της συμπολίτευσης ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ  και ο παρευρισκόμενος Δήμαρχος, αρνήθηκαν έστω και την παραμικρή συζήτηση γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ της ΗΘΙΚΗΣ υποχρέωση τους να ενημερώσουν όλους ανεξαρτήτως τους πολίτες.

Θυμίζω ότι για το ίδιο  θέμα,  στο συμβούλιο της 21ης Αυγούστου 2017,  ορισμένοι από τους Δημοτικούς συμβούλους του ανύπαρκτου Δημάρχου, μου  επιτέθηκαν αναίτια, άθλια και συκοφαντικά με την πλήρη κάλυψη του τραγικού προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όμως όλα όσα είδαν το φώς της δημοσιότητας  στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο συμβουλίων κατέδειξαν δικαίους και αδίκους.

Προέκυψε λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας από τα πρακτικά της  17ης τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας ΣΙΚΥΩΝ ΜΠΗΤΣ ΠΟΥ ΈΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 18 Ιουνίου 2006  ότι ως Δήμαρχος Παλικής την περίοδο 2003 2006 όχι μόνο δεν απομείωσα αλλά παρέδωσα προσαυξημένη την περιουσία της εταιρείας ΣΙΚΥΩΝ ΜΠΗΤΣ στην οποία ανήκει το κτήμα της Συκιας και  στην οποία ο Δήμος ήταν επικαρπωτής.

Γι αυτό οι υβριστές  δημοτικοί σύμβουλοι που μου επιτέθηκαν αναίτια στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Αυγούστου 2017 είναι συκοφάντες αφού είτε το εγνωριζαν η όφειλαν να το γνωρίζουν αφού τα πρακτικά της συνέλευσης υπάρχουν στο φάκελο της υπόθεσης στην Νομική υπηρεσία του Δήμου.

Αντίθετα

Η Δημοτική Αρχή Παρίση μετά τον θάνατο της Σουζανας Τυπαλου μοναδικής κληρονόμου  του δωρητή  Σπύρου Τυπάλδου ο οποίος έλαβε χώρα την 13 Φεβρουαρίου 2016 και ενώ γνωρίζει πλεον περαν πασης αμφιβολίας την ύπαρξη της δωρεας κοιμάται μέχρι τις 11/10 /2016  όποτε και φαίνεται να ξυπνά καταθέτοντας αίτηση στο εφετείο Πατρων για ερμηνεία της βούλησης του διαθέτη αγνοώντας πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Δημοτική Αρχή Παρίση παραλείπει να διερευνήσει την υπόθεση της κληρονομιάς μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 όποτε και αποφάσισε να το πράξει αναθέτοντας την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών

Η Δημοτική Αρχή Παρίση από το έγγραφο του Δήμου με αριθ. πρωτ.11316/21.4.17 σε συνδυασμό με όσα προφορικά πληροφορηθήκαμε φαίνεται ότι και μετά την κατάθεση της αίτησης στο εφετείο συνομιλεί με τους μετόχους και αντίδικους της   επι ένα ολόκληρο χρόνο μετά τον θάνατο της Σουζανας και συμφωνεί με αυτούς ποσοστά για το Δήμο.

Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος από την επόμενη του θανάτου της μοναδικής κληρονόμου του Τυπάλδου,  που έλαβε χώρα την 13    Φεβρουαρίου 2016, να διερευνήσει σε βάθος και τάχιστα την υπόθεση με την βοήθεια εγκρίτων δικηγορών της Κεφαλλονιας  και να προσφύγει στην δικαιοσύνη διεκδικώντας το 82% της επιχείρησης προσλαμβάνει δικηγορικό γραφείο από την Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου και στις 20 Σεπτεμβρίου ανακαλύπτει ότι αρμενίζει στραβά και ματαιώνει την συζήτηση στο εφετείο Πατρών διαδικασία  που μέχρι εκείνη την στιγμή χαρακτήριζε ως τον ενδεδειγμένο μονόδρομο.

Για να καλύψουν λοιπόν όλες τις πράξεις, παραλείψεις και ευθύνες του Δήμαρχου, τα κοκόρια της Δημοτικής Αρχής μου επιτέθηκαν με βίαιο, αθλιο και συκοφαντικό  τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Αύγουστου και συνέχισαν μέσα από τα γνωστές γκεμελιστικες μεθόδους της λάσπης δια του τύπου ενώ ο γνωστός κουκουλοφόρος με ψευδώνυμες καταγγελίες  επιτίθεται συνεχώς στην οικογένεια μου και στα παιδιά και εν καιρω θα τον αποκαλύψω.

Είναι δε απορίας άξιον πως δεν έχουν κάνει ΑΚΟΜΗ την γνωστή και συνήθη δημοσίευση τους για την θητεία μου στο Γηροκομείο

 

ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.

Εν κατακλείδι και για να γελάσουμε

Κοκόρια στις 21 Αυγουστου καπόνια στις 28 Σεπτεμβρίου

 

Ληξουρι 29 Σεπτεμβρίου 2017

Βασίλης Ρουχωτας

Δημοτικός Σύμβουλος

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top