skip to Main Content
13c9d8d84ad9e900b05a79c33a4af503 XL (Copy)

Αυτό είναι το νέο πρωινό παρεάκι του ΡΥΘΜΟΥ αποκλειστικά στην Κεφαλονιά από το ΝΗΣΙ 93,9

Ξεκινά τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου , η ανανεωμένη πρωινή ζώνη του Ρυθμού 94,9 , ο οποίος αναμεταδίδεται στην Κεφαλονιά από το Νησί 93,9.

Το νέο παρεάκι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 αποτελείται από ένα τρίδυμο ΦΩΤΙΑ… έτοιμο να βάλει το γέλιο στην πρωινή καθημερινότητά μας! Παρέα τους θα απολαμβάνουμε όλες τις ελληνικές επιτυχίες μαζί με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό σχολιασμό επικαιρότητας, διαγωνισμούς, παιχνίδια, συνομιλίες με φανατικούς ακροατές και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, ο γνωστός σε όλους μας κωμικός και YouTuber, πολυτάλαντος και πολυπράγμων, είναι ο ένας εκ των τριών πρωινών «μπελάδων» που θα βάλουμε στη ζωή μας!!! Ο Κώστας είναι ένας ελληνοχιλιανός πρώην οδοντίατρος και απαράδεκτος μάγειρας, που κάνει τον κόσμο να γελά με την ψυχή του.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος έβαλε τα καλά του not, και ήρθε με το αστείρευτο χιούμορ του να χαρίσει στα πρωινά μας στιγμές… μοναδικές! Από γεωπόνος βρέθηκε στα media από σπόντα και κάνει την «πάπια» μέχρι να τον καταλάβουν.

Η γυναίκα «αλητεία»… η γυναίκα μάνα… η γυναίκα που ίσως κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους 2 άντρες, είναι η Φελίσια Τσαλαπάτη! Το μέλος που ολοκληρώνει την «dream team» της πρωινής εκπομπής έχει περάσει από υποδοχή, μόντελινγκ, παρουσίαση, ίντερνετ, ραδιόφωνο αλλά και τη θέση της αεροσυνοδού… έτσι για να μη βαριέται!

Από την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, 7 με 10 το πρωί, τα πρωινά μας γεμίζουν γέλιο με το νέο πρωινό τρίδυμο του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, αποκλειστικά στο Νησί 93,9!

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top