Η βαρύτητα πρέπει να δίδεται στον έλεγχο των εγκαταστάσεων παροχής υπηρεσιών και ειδικότερα στον έλεγχο των εγκαταστάσεων παραγωγής, διάθεσης, διανομής κυρίως των ευάλωτων  τροφίμων καθώς και στην εφαρμογή των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής.

Τα πέντε σημεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως είναι

1)Όχι νωπά κρέατα .,ψάρια  , μαγειρεμένα φαγητά στον καταψύκτη

2) Ημερολόγιο θερμοκρασιών των ψυγείων

3)Προσφατη απεντόμωση

4)Καθαρά ,ταχτοποιημένα ψυγεία και όχι μπερδεμένα ή χαλασμένα προϊόντα στα  ψυγεία μας

5) Και τέλος το χαρτί  ότι έχουμε  παρακολουθησει  , εργοδότες  και εργαζoμενοι   τα σεμινάρια του EΦΕΤ για τις

<< Βασικές  Αρχές  Υγιεινής  και Ασφάλειας  Τροφίμων  >>

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                             ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΑΡΑΖΗ