skip to Main Content
63c7d3deab7a39ac96754f4c036edb50 XL

Αργοστόλι: Κέφι και χορός στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ για την γιορτή των Ηλικιωμένων! (εικόνες/video)

Μετά από τρία χρόνια λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, η Παγκόσμια Μέρα των Ηλικιωμένων (που γιορτάζεται την 1η Οκτώβριου), γιορτάστηκε σε όλο της το μεγαλείο από τα ΚΑΠΗ της Κεφαλονιάς.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων “Στατέρι” στα Τραυλιάτα, ηλικιωμένοι από όλη την Κεφαλονιά, συγκεντρώθηκαν, έφαγαν, χόρεψαν, είπαν τα ποιήματά τους και πέρασαν υπέροχα!

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα δώρα, καθώς η Ελευθερία Τζάκη, έκανε δώρο ένα χρήσιμο πιεσόμετρο στον μεγαλύτερο σε ηλικία συμμετέχων στην εκδήλωση (ήταν η 95χρονη κα Ερμιόνη), ενώ η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά δώρισε έναν τόπο από την έκδοση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που έχει εκδώσει το Λύκειο Ελληνίδων.

Χαιρετισμό απηύθυναν η η προϊσταμένη του τμήματος 3ης ηλικίας του ΟΚΑΠ Συνδέσμου Ανθή Αρβανιτάκη, ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, ο αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Γαβριελάτος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, η πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, Αννα Ζαπάντη,  ο Αντώνης Λουβερδής.

Το παρών επίσης έδωσαν, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων Αντώνης Αυγουστάτος, οι καθηγητές Νικόλας Φαραντούρης και Ναπολέων Μαραβέγιας.

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, φτάνοντας εκεί αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα.

Ο χορός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, καθώς φρόντισε γι αυτό με τις μουσικές του ο Γιώργος Παυλάτος.

Και του χρόνου, όλοι με υγεία!

Γιώργος Χαλαβαζής

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top