ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΑ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ  ΣΤΑ ΚΗΠΟΥΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΩΝ

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΗΠΟΥΡΙΩΝ .. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ…

«ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΕΥΤΕ»

 

Και δεν απειλούμε ..τα Κηπούρια είναι η σημαία της Παλικής που μας έλαχε η τιμή να πέσει …στα χέρια μας .. στα Καμιναράτα… οι σημαίες δεν υποστέλλονται  δεν πάνε σε άλλα χέρια.. οι πατεράδες μας σε αυτή τη σημαία γονάτιζαν απ΄ αυτή τη σημαία αντλούσαν  δύναμη και μ΄ αυτή τη σημαία έζησαν και πέθαναν. Στα Κηπούρια σήμερα συναντιόμαστε με την πίστη μας,  την ιστορία μας ,την ψυχική γαλήνη μας.

Στα Κηπούρια προσδοκούμε μέσα από τον συνδυασμό Πίστης, Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Παραγωγής Τουρισμού, Ομορφιάς ,την ανάπτυξη του τόπου μας και κατ΄ επέκταση των νησιών μας.

 

ΤΑ ΚΗΠΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Η ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ..

«ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ..ΚΟΝΤΕΥΤΕ»

 

Τα Κηπουρια που είναι το σύμβολό μας θα το αφήσουμε στα παιδιά μας καλύτερο απ΄ ότι το πήραμε.. Ο άνθρωπος ζει για καθαρή συνείδηση.. Έτσι μένει όρθιος.. Σταματήσαμε για άλλη μια φορά τα έργα της καταστροφής που θα κάψουν κάθε προοπτική με τα σιδερένια τέρατα που θα φυτευτούν.. τη σημαία ,τα ΚΗΠΟΥΡΙΑ, το σύμβολό μας και το όχημα ανάπτυξης του τόπου μας εμείς οι Καμιναράδες δεν τα πουλάμε..

Τελεία και Παύλα

Στη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την θετικότατη συμπαράσταση του ΔΕΣΠΟΤΗ μας και την άψογη συμπεριφορά του Διοικητού του αστυνομικού τμήματος  Ληξουρίου καθώς και του σώματος αστυνομικών που εκκλήθηκαν να μας σταματήσουν.. οι Καμιναράδες ανταποδίδουμε σεβασμό.. Ελπίζουμε πως η προσπάθεια καταστροφής της περιοχής των Κηπουριών με την παρέμβαση του Μητροπολίτη  παίρνει τέλος…..  Αν ..Οχι..

«ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ.. ΚΟΝΤΕΥΤΕ..» και δεν απειλούμε..

Είμαστε καλοί χορευτές σε τούτο το μόνο χωριό.. που γερμανός δεν πάτησε…

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΕΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Δεν είμαστε αρνητές σκοπιμοτήτων ούτε ανόητοι κατά των εναλλακτικών μορφών ενέργειας..

Ένα άριστο φάρμακο θεραπεύει μια ασθένεια.. όχι όλες…

ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΗΠΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ!!!!!!!

Όσον αφορά τις υπουργικές αποφάσεις  που δεν υπολογίζουν τον ίδιο τον νόμο καθώς και την απόφαση του Δασαρχείου που δεν «γνώριζε»» τον πραγματικό ιδιοκτήτη -το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ-εδώ είμαστε  θα ξεκαθαρίσει κι αυτό. Περιμένετε…

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΕΣ

Ο ΠΑΡΕΔΡΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ