4.15 μμ Αναστατώθηκε η γειτονιά της Ρακαντζή απο το γνωστό θόρυβο του “καταρράκτη” που συνηθίζουμε να ακούμε τον χειμώνα με δυνατή  βροχή! Βέβαια δεν έβρεχε αλλά προκλήθηκε βλάβη στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης.

Η βλάβη ξεκινάει ψηλά απο τις απανόστρατες στη Ρακαντζή, απο ενα σημείο του δρόμου βγαίνει νερό με πολλούς πίδακες και σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήθηκε ο “καταρράκτης” στη Ρακαντζή.

Ευτυχώς ο Σάκης Βούτος (σχεδόν έξω απο τη πόρτα του έγινε η ζημιά) ενημέρωσε αμέσως την ΔΕΥΑΚ, Σάββατο μεσημέρι που να βρεθούν οι άνθρωποι παρόλα αυτά έτρεξαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν . Στο σημείο πήγε και περιπολικό της Αστυνομίας για τυχόν βοήθεια σε σπίτια. Αλλά ευτυχώς ήταν κατηφόρα και δεν κινδύνεψε κανένα σπίτι.

Η βλάβη έγινε στο παλιό δίκτυο ύδρευσης  το οποίο δεν λειτουργεί. Το ερώτημα είναι αφού δεν έχουμε πλέον νερό απο το παλιό δίκτυο , έχει αποδοθεί στο Δήμο το νέο δίκτυο , πως στο καλό βρέθηκε τόσο νερό στο μη χρησιμοποιούμενο δίκτυο?

Οι εργάτες της ΔΕΥΑΚ το απομόνωσαν σήμερα , και δεν θα προκύψει πλέον πρόβλημα. Ήδη , ώρα 4.55 μμ σταμάτησε η ροή. Το θέμα είναι ότι ο κάθε εργολάβος φτιάχνει μεν αλλά στις βλάβες οι εργάτες του Δήμου τρέχουν  και ας είναι και Σάββατο και ας είναι και νύχτα..

Ο Σάκης Βούτος προσπαθεί να προστατεύσει το σπίτι του γείτονά του από τη λάσπη Εδω ειναι η πηγή του “κακού”πήδακες νερού σε μεγάλο μέρος