Ανακοινώνεται η απόφαση του Περ/κού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ιονίων Νήσων για την τοποθέτηση των  Διευθυντών Σχολικών Μονάδων της ΔΔΕ Κεφαλληνίας και αναρτάται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

                Παρακαλούνται οι νέοι Διευθυντές να προσέλθουν στα Γραφεία της ΔΔΕ Κεφαλληνίας την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017, προκειμένου να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας. Μετά την ανάληψη υπηρεσίας στη Διεύθυνση, οφείλουν την ίδια μέρα (01-08-2017) να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας και στις Σχολικές Μονάδες που τοποθετήθηκαν.

                Στις περιπτώσεις που σε Σχολικές Μονάδες υπάρχει αλλαγή Διευθυντή, να γίνουν και οι σχετικές διαδικασίες παράδοσης-παραλαβής μεταξύ των απερχόμενων και των νέων Διευθυντών.

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Μαρκάτος

Τα ονόματα των νέων Διευθυντών Σχολείων

Η ανάληψη υπηρεσίας των Διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα γίνει την 1η Αυγούστου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε  δημοσιοποίηση των καταλόγων με τους νέους Διευθυντές Σχολείων προχώρησαν από χθες το μεσημέρι  κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ενώ σήμερα Παρασκευή  αναμένεται η ανακοίνωση όλων των νέων Διευθυντών των σχολικών μονάδων της χώρας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Παράλληλα οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έστειλαν στους Περιφερειακούς Διευθυντές τους πίνακες με τους νέους Διευθυντές , προκειμένου να  υπογράψουν τις αποφάσεις με τις τοποθετήσεις    .

Η ανάληψη υπηρεσίας των Διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα γίνει την 1η Αυγούστου.