skip to Main Content
336798991 593938352627544 7723350409536452898 N

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Η Αλλαγή είμαστε Εμείς!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Electra Metropolis, μαζί με τους Παύλος Γερουλάνος , Georgia Kappatou , Stavros Toulatos , Koukoudaki Mara και Ανδρέας Βαγγελάτος, συναντηθήκαμε με ετεροδημότες και φίλους από κάθε γωνιά της Αθήνας και του Πειραιά. Πρόσωπα γνώριμα, με χαμόγελο, ενθουσιασμό, πίστη στην Ανατροπή.

Μιλήσαμε για την Αναγέννηση του Κινήματος μας, που προϋποθέτει τη διαρκή στελεχιακή του ανανέωση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, προϋποθέτει την ύπαρξη σαφούς ιδεολογικού στίγματος, με προτεραιότητα τις πολιτικές που αφορούν την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τη κοινωνική κατοικία, την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., το ιδιωτικό χρέος με έμφαση στην επαναφορά των διατάξεων προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών.

Στις εθνικές εκλογές που έρχονται, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ένα κράτος λάφυρο των εκάστοτε κυβερνώντων για να το αξιοποιούν με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατειακών τους σχέσεων και την ενίσχυση της εξουσίας τους ή ένα κράτος εγγυητής του Δημοσίου Συμφέροντος που θα δώσει προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες!

Μια ισχυρή θεσμική Δημοκρατία, είναι ο μοναδικός εγγυητής ενός αξιοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης της χώρας. Είναι εθνική προτεραιότητα, να συμβάλλουμε στη κατάργηση του κομματικού κράτους, στη διαφάνεια στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, στο συνεχή έλεγχο της ορθής χρήσης του δημοσίου χρήματος.

Η Αλλαγή είμαστε Εμείς!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Electra Metropolis στην Αθήνα, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός, Σταύρος Τουλάτος, μαζί με τους Παύλο Γερουλάνο (Α’ Αθηνών) Ανδρέα Βαγγελάτο (Β.Τ. Αθηνών), Μάρα Κουκουδάκη 
(Α’ Πειραιώς), συνομίλησαν με τους ετεροδημότες των νησιών μας. 


Παρόντες επίσης, ο Βασίλης Κατσαφάδος (Α’ Πειραιώς), η Ρωξάνη Μπέη (Α’ Αθηνών), ο Θοδωρής Λώλος, ο Χρήστος Δημτσιούδης (μέλη Κ.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ.), ο Παντελής Αμούργης (Πρόεδρος Δ.Σ. Σάμης), ο Βαγγέλη Σπάθης, η Μαριολένη Νεοφύτου (διατελέσαντες Πρόεδροι της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά), ο Χαράλαμπος Αναλυτής, ο Σπύρος Διονυσάτος (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), ο Ηλίας Γαλιατσάτος (Πρόεδρος Συλλόγου απανταχού Καμιναράδων), η Μάρα Λύσσαρη (Πρόεδρος Συλλόγου Επτανησίων, Τα Ιόνια) αλλά και αναρίθμητοι φίλοι και σύντροφοι από κάθε γωνιά της Αθήνας και του Πειραιά.   


Το ζεστό χειροκρότημα μετά το πέρας των ομιλιών αποδεικνύει τη πίστη στο Ψηφοδέλτιο του Νομού, το οποίο χαρακτηρίζει η Ενότητα & η Ανανέωση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Κεφαλονιά & στην Ιθάκη, που πραγματοποιεί πολιτικές εκδηλώσεις με το σύνολο των Υποψηφίων του, οι οποίοι έχουν ευρεία αποδοχή στη τοπική κοινωνία και συσπειρώνουν τη βάση της Παράταξης.


Στο επίκεντρο της συνάντησης, η αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, η προάσπιση των αδυνάμων με την επαναφορά του κοινωνικού κράτους, η δημιουργία πλαισίου για τη κοινωνική κατοικία, η ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. με την ανάγκη στελέχωσης των Νοσοκομείων & λειτουργίας της ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, η προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών, η αναγκαιότητα έργων υποδομής στα νησιά μας, μετά τις φυσικές καταστροφές των προηγούμενων ετών.


Τα ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζει στο δρόμο της σοβαρότητας, της αξιοπρέπειας, της στελεχιακής ανανέωσης, των πολιτικών θέσεων και της ειλικρίνειας, συσπειρώνοντας ξανά τη Κοινωνία για τη Νέα Αλλαγή που απαιτεί ο τόπος μας!
Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
35 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top