skip to Main Content
7ec3725c 5635 4d6b 86d0 207f66b0b74a 680×400 (Copy)

Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον από Ιταλία που ενισχύεται με νέες πτήσεις.

Στην Διεθνή Έκθεση TTG Travel Experience  που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου, συμμετείχε και την φετινή χρονιά η Ένωση μας. Την έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 70.000 επαγγελματίες του τουρισμού, 1.500 buyers και 900 δημοσιογράφοι, προσέλευση αυξημένη κατά 11% σε σχέση με την περσινή.
 
 Η Ιταλία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά για τα νησιά μας με παραπάνω από 38.000 αφίξεις και μερίδιο αγοράς 12%
 
Στο stand της Π.Ε.Δ.ΙΝ, που την εκπροσώπησε ο Διευθυντής της κύριος Ανδρέας Ζαπάντης, είχαμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε 6 σημαντικά ραντεβού που είχαν κλειστεί από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Viaggi Oxte της κυρίας Σαρικώστα Ελένης, που έχει σύμβαση συνεργασίας με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 
Στην συνάντηση μας με την commercial manager της Volotea κυρία Valeria Rebasti μας εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πληρότητα των πτήσεων  προς την Κεφαλονιά , καθώς και την δρομολόγηση νέας πτήσης από την Νότιο Ιταλία, συμφωνήσαμε επίσης την από κοινού  παρουσία μας σε workshop.
 
Με τους κυρίους Remo Della Porta Vice President Sales και Giancarlo Zeni – chief Operation officer  της εταιρίας Blue Panorama, ενημερωθήκαμε για τον προγραμματισμό τους σε σχέση με την Κεφαλονιά και την ανακοίνωση πτήσης σε συνεργασία με Tour Operator από το Katowice της Πολωνίας. Με την Blue Panorama θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της σεζόν fam trip πωλητών που θα επιλέξει η εταιρία.
 
Από τα υπόλοιπα ραντεβού ξεχώρισαν αυτά με τους κυρίους Mauro Fumagalli , Giammarco Ferranti και Stefano Marchegiani, οι οποίοι θα μας επισκεφτούν  τον ερχόμενο Απρίλιο, με σκοπό την ένταξη της Κεφαλονιάς  
και της Ιθάκης στο πρόγραμμα εναλλακτικών δραστηριοτήτων που
πραγματοποιούν (ποδήλατο – πεζοπορία) καθώς και με την Silvana  Zanini Brand Manager του Eden Viaggi, τον κύριο Fausto Baldin του Τ.Ο. Karlitalia και τις κυρίες Claudia Guadagni  & Lia D’Angiolino του ομίλου Alma Media που διαχειρίζονται το τηλεοπτικό κανάλι και το ταξιδιωτικό περιοδικό Marcopolo τα οποία θα κάνουν αφιέρωμα στα νησιά μας.
 
Όλες της ημέρες της έκθεσης το κοινό εξυπηρετούσε ο Ιταλόφωνος
εκπρόσωπος της Ένωσης μας κύριος Γιώργος Τσινούκας.

Our mailing address is:
Kefalonia & Ithaca Hotel Association
Central Square Argostoli
28100 Kefalonia Greece

Διονύσιος Βούτος
Δημοσιογράφος
40 χρόνια στην δημοσιογραφία. Δημοσιογράφος ΕΡΤ
Back To Top